"Maça Emre'nin, Emre'yle başlayacağını düşündüm"

08.07.2020 - 16:48 | Son Güncellenme: 08.07.2020 - 17:07

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçını ve Başakşehir - Denizlispor maçını değerlendirdi. Mehmet Demirkol, Fenerbahçe ve Emre Belözoğlu hakkında ne dedi? Tüm detaylar haberimizde...

"Maça Emre'nin, Emre'yle başlayacağını düşündüm"

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu'nun 1-1 sona eren Gençlerbirliği maçında sergilediği performansı ve karşılaşmayı değerlendirdi.

BeIN SPORTS'ta yayınlanan beIN Manşet programında yorumlar yapan Demirkol, "Dün maça Emre'nin, Emre'yle başlayacağını düşündüm. Ferdi, sol kanatta iyi performans gösteriyordu ve orada oynayabileceğini gösterdi. Fenerbahçe'de seneye, kendi pozisyonunda 'Seneye böyle devam eder.' diyebileceğin oyunculardan biri. Dün Emre girdikten sonra, Fenerbahçe nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynamaya başladı. Bence maçın başında, oyunu kopartmak için kullanmaları lazımdı" dedi.

Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Hasan Ali Kaldırım ile ilgili tartışmalara da değinen ünlü yorumcu, "Fenerbahçe'nin 'Hasan Ali' tartışmalarının sebebi, Hasan Ali'nin kötülüğü değil. Fenerbahçe'nin ortalamasının Hasan Ali olması. İsyan buna. Hasan Ali, bir sembol. Bir sembol olarak karşı çıkıyorlar Hasan Ali'ye ve anlaşılmaz bir şey değil bu. Hasan Ali, kötüdür.' diye bir şey kimse söylemiyor. Hasan Ali, iyi bir profesyoneldir. Belli bir standartta futbol oynar, güvenilirdir, bu seneki sakatlıkları dışında. Zaman zaman seni kurtaracaklar işler yapar ama Fenerbahçe'nin ortalaması olmaz" ifadesini kullandı.

Başakşehir - Denizlispor maçı

Lider Başakşehir'in Denizlispor'u 2-0 mağlup ettiği mücadele ilgili de konuşan Demirkol, "Denizlispor'daki teknik direktör değişikliğinin direnç anlamında bir değişiklik yaptığı kesin. Rodallega, ikinci yarının başında bildiğimize yakın bir performans göstermiş olsa, Başakşehir'in daha çok canını sıkabilirlerdi" diye görüş bildirdi.

Başakşehir ve Trabzonspor yorumu

Başakşehir ile Trabzonspor arasında yaşanan şampiyonluk mücadelesi ile ilgili görüşlerini de dile getiren Mehmet Demirkol, "Yanlış anlaşılmasın, Trabzonspor da iyi bir takım ama daha çok oyuncu performanslarıyla değerlendireceğiz. Başakşehir'i ise eğer şampiyon olursa, genel takım başarısıyla değerlendireceğiz. Başakşehir'de kim oynasa oluyor. Hafta sonu Visca, Aleksic, Mahmut yoktu. Dün, Mahmut gene yoktu, takım değişti, gene oynuyorlar. Sürekli takım üzerinden gidiyor iş. Trabzonspor şampiyon olursa, mutlaka teknik direktörlerinin ikisini birden öveceğiz ama daha çok oyuncular üzerinden değerlendireceğiz. Uğurcan'ın ve Sörloth'un acayip performanslarıyla ama Başakşehir'i takım olarak değerlendireceğiz" açıklamasını yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler