(ÖZET) Macaristan - İngiltere Maç Sonucu: 1-0

Ali Bozkurt
04.06.2022 - 20:22 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 20:55

Uluslar Ligi'nde Macaristan ilk maçta İngiltere'yi kendi sahasında konuk etti. Karşılaşma Macaristan 1-0 İngiltere skoru ile sona erdi. İşte maç özeti ve detaylar...

(ÖZET) Macaristan - İngiltere Maç Sonucu: 1-0

AJANSSPOR HABER

Uluslar Ligi A Grubunda Macaristan kendi sahasında İngiltere'yi konuk etti. Sadece çocukların izlediği karşılaşmayı kazanan taraf ise ev sahibi Macaristan oldu. İşte maça dair tüm detaylar...

Macaristan açılışı yaptı

Macaristan kendi sahasında konuk etttiği İngiltere karşısında karşılaşmanın 66. dakikasında 1-0 öne geçmeyi başardı. Hakemin penaltı noktasını göstermesinden sonra topun başına geçen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Dominik Szoboszlai, Macaristan'ın tek golünü atmayı başardı. 

Sadece çocuklar izledi

FIFA, Dünya Kupası elemelerinde oynanan Macaristan-İngiltere karşılaşmasında taraftarlarının ırkçı tezahüratları ve tacizleri nedeniyle biri ertelemeli 2 maç seyircisiz oynama cezası vermişti. Macaristan Futbol Federasyonu, UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 73. Maddesi (h) bendine göre karşılaşmayı çocuklara açma planı yapıyor. Bu maddeye göre seyircisiz oynanan karşılaşmalarda 14 yaşına kadar çocuklar yetişkin birinin eşliğinde olmak kaydıyla okullardan veya futbol akademilerinden davetle seyircisiz karşılaşmaları ücretsiz olarak izlediler.

Macaristan'ın grubunda kimler var?

League A Grup 3


Macaristan

Almanya

İtalya

İngiltere

Diğer maçlar

Macaristan, Uluslar Ligi'nde 7 Haziran Salı günü 21.45'de İtalya'nın konuğu olacak. Üçüncü maçta ise 11 Haziran Cumartesi günü 21.45'de kendi sahasında Almanya'yı konuk edecek. Grubun bu ayki son maçında ise 14 Haziran Salı günü deplasmanda İngiltere'nin konuğu olacaklar. 

Senin için hazırladığımız haberler