Trabzonspor'un maçını izleyen Yusuf Yazıcı'nın menajerinden transfer açıklaması

23.05.2022 - 09:09 | Son Güncellenme: 23.05.2022 - 11:36

Trabzonspor'un Başakşehir ile oynadığı karşılaşmayı Ahmet Ağaoğlu birlikte locadan izleyen Yusuf Yazıcı'nın transferi hakkında menajerinden açıklama geldi.

Trabzonspor'un maçını izleyen Yusuf Yazıcı'nın menajerinden transfer açıklaması

Futbol hayatını Rusya'da sürdüren Yusuf Yazıcı'yı satın alma opsiyonuyla kiralayan CSKA Moskova'nın milli futbolcunun opsiyonunu opsiyonunu kullanmayacağı ileri sürülürken, yıldız futbolcunun menajerinden transfer açıklaması geldi.

Trabzonspor'un maçını Ağaoğlu ile birlikte izledi

Altyapısından yetişti eski takımı Trabzonspor'un sezonun son maçında deplasmanda Başakşehir ile oynadığı karşılaşmayı başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetici Ertuğrul Doğan ile birlikte locadan izleyen Yusuf Yazıcı'nın bordo mavili takıma geri dönebileceği iddiaları ortaya atıldı.

Menajerinden transfer açıklaması

Milli futbolcunun menajeri Adem Cebeci ise oyuncusunun geleecek sezon hangi takımının formasını giyeceğiyle ilgili Rus basınına önemli açıklamalar yaptı.

"Bizim için öncelik CSKA'da kalmak"

Rus basınında yer alan habere göre Yusuf Yazıcı'nın önceliğinin CSKA Moskova'da kalmak olduğunu olduğunu belirten Adem Cebeci, "Yusuf Yazıcı'nın CSKA'da kalacağını umuyorum. Ama bu hayat, bu futbol her şey olabilir. CSKA bir anlaşmaya varamazsa ve Avrupa kulüpleri seçeneklerini sunmaya başlarsa Yusuf ayrılmak zorunda kalacak. Bizim için öncelik CSKA'da kalmak. İkincisi, Avrupa'dan iyi bir kulüp. Ancak Yusuf, Lille'e dönmek istemiyor. Ama en önemlisi burada kalmak istiyoruz. CSKA büyük bir aile, biz de bunun bir parçası olmak istiyoruz." sözlerini dile getirdi.

Yusuf'tan 12 maçta 8 gol, 2 asist

Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan Yusuf Yazıcı devre arasında transfer olduğu CSKA'da 12 maçta forma giydi. 25 yaşındaki yıldız bu maçlarda 8 gol ve 2 asistlik müthiş bir performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler