Keçiörengücü'nde Taner Taşkın, Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası konuştu

Orhan Gülek
17.12.2022 - 19:15 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 19:21

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olan Ankara Keçiörengücü'nde teknik direktör Taner Taşkın, maç sonu konuştu

Keçiörengücü'nde Taner Taşkın, Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında Ankara Keçiörengücü, deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Malatya temsilcisi, evinde başkent ekibini tek golle geçti.

Karşılaşma sonrası Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın açıklamalarda bulundu.

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, kendileri için önemli olan 3 puanı kaybettiklerin söyledi.

"Malatyasporlu oyuncular bizden daha fazla galibiyeti istediler"

Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla geldiklerini, maçın başında yedikleri golün olumsuz etkisi olduğunu anlatan Taşkın, "Sahadaki mücadeleyi gördüğümde Malatyasporlu oyuncular bizden daha fazla galibiyeti istediler, çırpındılar, mücadele ettiler." dedi.

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyaspor 20. saniyede işi bitirdi!
Habere Git

Rakibin haklı bir galibiyet aldığını ifade eden Taşkın, "Biz her zamanki verdiğimiz reaksionu mücadeleyi bugün gösteremedik. Malatyaspor'u almış olduğu haklı galibiyetten dolayı kutluyorum. Kümede kalma yolunda kendilerine başarılar diliyorum." diye konuştu.

Gerekli reaksiyonu neden gösteremediklerini kendi teknik ekibiyle analiz edeceklerin dile getiren Taşkın, bir şeyleri doğru yapmadıklarını bildirdi.

"Kötü mücadele etme hakları tabii ki oluyor"

Sahada maçı çevirmek için çırpındığını ancak oyuncuların sahada aynı reaksiyonu veremediğine değinen Taşkın, "Bizi 29 puanla yukarılara taşıyan bu oyuncu grubu. Zaman zaman bunların kötü mücadele etme hakları tabii ki oluyor." dedi. 

"Yolumuza bakacağız"

Yenilgiden ders çıkaracaklarını ifade eden Taşkın, "Biz bir ekibiz, zaman zaman ekibin içinde işler iyi gitmiyor. Kendi analizimizi yaparak yolumuza bakacağız. Malatyaspor haklı bir galibiyetle bizi geçmiştir." ifadelerini kaydetti.

Yeni Malatyaspor'un galibiyet golünü 1. dakikada Haqi Osman kaydetti. Maçın 90+3. dakikasında Malatyaspor'dan Gameli Awuku, Keçiören'den ise Eze direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonuçla Yeni Malatya puanını 15'e yükseltirken, Ankara Keçiörengücü 29 puanda kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler