"Maçı daha çabuk koparabilirdik"

09.12.2015 - 11:21 | Son Güncellenme: 09.12.2015 - 11:21

Diyarbekirspor deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyet sonrası 2,5 aydır 5 deplasmanda 3 puanla tanışamayan Denizli Büyükşehir Belediyespor, şanssızlığını Kemer’de kırdı.

Sebahattin ALP / DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Kenan Atik, Kemerspor 2003 karşısında altın değerinde 3 puan aldıklarını söyledi.

Ateş hattında bulundukları için son haftalarda zor günler geçirdiklerini belirten Atik, "Deplasmanda 3 puan ilaç gibi geldi. Çok ihtiyacımız vardı. Çünkü alt sıralar kızışmıştı. Zor oldu. Düşme korkusu ister istemez strese sokuyor. Kemer’de 2-0'dan sonra maç bir an önce bitsin istedik ama skoru koruma telaşıyla, geri yaslandık. İlk yarıdaki futbolu 2.yarıya yansıtabilseydik, maçı daha çabuk koparabilirdik. Futbolcularımı tebrik ederim. Stresli ortamdan galibiyet çıkardılar. Son düdük çalana kadar, kıran kırana maç oldu. Kemer’den 3 puan çıkarmak çok çok iyi oldu. Ateş hattından kısmen de olsa uzaklaştık” dedi.

Kemerspor maçında sol bek Ahmet Aydın soğuk algınlığı nedeniyle görev almazken, 4. sarı kartını gören Çağlayan İrece, kart cezalısı durumuna düştü.

Senin için hazırladığımız haberler