"Maçı izleyen hiç kimse savaşmadığımızı söyleyemez"

21.03.2017 - 22:38 | Son Güncellenme: 21.03.2017 - 22:38

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçında Yakın Doğu Üniversitesi'ne 81-87 mağlup olan Galatasaray'ın başantrenörü Marina Maljkovic, en iyi performanslarını sahaya yansıttıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Maljkovic, kendilerini destekleyen taraftarlarına teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Maçı izleyen hiç kimse savaşmadığımızı söyleyemez. En iyi performansımızı sahaya yansıttık ama rakibimiz Yakın Doğu Üniversitesi çok kuvvetli bir takım. Çok iyi oyunculara ve geniş rotasyona sahipler. Bu taraftarın önünde oynamak muhteşem. Böyle bir atmosferi Avrupa'nın hiçbir takımında göremezsiniz. Onların önünde zaferi elde edemediğimiz için çok üzgünüm. Oyuncularımı gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyorum." 

Sarı-kırmızılı oyuncu Moriah Jefferson, taraftarın önünde kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, "Bireysel oyunumdan çok takım oyunu benim için önemli. Eksiklerimizin üzerinde durarak daha iyi çalışacağız." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler