"Maçın adamı kesinlikle Bakasetas'tı"

04.02.2021 - 21:20 | Son Güncellenme: 04.02.2021 - 21:29

Trabzonspor, ligin 23. haftasında Denizlispor'u 1-0 yendi. Bordo mavili takımda Tasos Bakasetas, Marlon ve Berat Özdemir maçın ardından beIN Sports'a konuştu. İşte detaylar...

"Maçın adamı kesinlikle Bakasetas'tı"

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Süper Lig'in 23. haftasında evinde Denizlispor'u 1-0 mağlup etti.

Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golü atan Bakasetas, "Bugün mutlaka 3 puan alıp 4. sıraya yerleşmek istediğimizi kendi aramızda konuştuk. İkinci maçımda gol attığım için mutluyum ama önemli olan kazanmaktı. Rakipten fazla pozisyon bulduk ve kazandık. Geldiğimde bu kadar kolay olacağını tahmin etmedim. Geldiğim andan itibaren herkes bana saki 5-6 yıldır buradaymışım gibi davrandı. herkese teşekkür ederim. Adaptasyon sürecimi kısa tuttular. Her maç katkı koymak istiyorum, her maç gol atamayabilirim ama takıma yardımcı olmak istiyorum. Golü şimdi izleme fırsatı buldum. Attığım benzer gollerden. Orada olup pozisyon yakalamak istiyorum, takıma yardımcı olmak istiyorum" dedi.

Marlon: "Maçın adamı kesinlikle Bakasetas'tı"

Takımın deneyimli futbolcularından Marlon ise şu şekilde konuştu:

"Çok mutluyum. Hocamızın geldiği ilk andan itibaren neleri nasıl yapmamız gerektiğini söylüyor ve bana özgüven aşılıyor. Biz iyi bir iletişim kuran dörtlüydük. Önümdeki Tony çok yetenekli bir oyuncu. Ben de onunla oynamaya çalışıyorum. Burada olmaktan ve hocamızla çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Maçın adamı kesinlikle Bakasetas'tı. Kendisi için çok mutlu oldum. Trabzonspor'a maçlar kazandıracak bir futbolcu. Böyle başlaması güzeldi, gollerine de devam edecektir."

Özdemir: "Umarım hep böyle gider"

Berat Özdemir de, "Bileğimde sıkıntı yok. Keşke daha sert darbeler olsa da takımım maç kazansa. Kazandığımız için mutluyuz. Beni çok güzel karşıladılar. Herkese çok teşekkür ederim, böyle olunca ben de uyum gösteriyorum. Her şey çok güzel gidiyor, umarım böyle devam eder. Futbolda merkez orta saha çok önemlidir. Biz de onu en iyi şekilde yapmaya çalışyoruz. Çok idolüm var. Barcelona'dan Busquets'i çok beğeniyorum. Böyle maçlar zirvedeki maçlarla karşılaştırdığınız zaman daha zordur. Çünkü kapanıyorlar" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler