İlk yarının en iyisi ikinci yarıda Galatasaray'ı yaktı!

17.01.2021 - 21:25 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 21:30

Beşiktaş'a karşı ilk yarıda mükemmele yakın bir performans sergileyen Luyindama, ikinci yarıda iki kritik hata yaptı. Siyah beyazlılar bu iki hatayı da golle değerlendirdi.

İlk yarının en iyisi ikinci yarıda Galatasaray'ı yaktı!

Burhancan Terzi - Ajansspor

Galatasaray'ın savunmacı Luyindama için her şey çok güzel başlamıştı ama kabus gibi bir son yaptı. Çok yakın zamanda yine aynı hatayı yapmıştı.

Galatasaray'da bugün sahaya çıkan ilk 11'in sürprizlerinden biri Christian Luyindama'ydı. Bu sezon tercih olarak Ryan Donk, Luyindama'nın önüne geçerken teknik direktör Fatih Terim, Beşiktaş maçında Donk kulübede başlatıp Luyindama'yı sahaya sürdü. 

Sarı-kırmızılı taraftarların tereddütleri vardı ama tecrübeli futbolcu 78 dakika boyunca iyi bir performans gösterdi. Ve maçın en iyisi olarak net şekilde gösterilebilirdi. Fakat yenilen iki golde de büyük hata yaparak sarı-kırmızılılara bir anlamda kabusu yaşattı.

Aynı hata

İlk golde ayağı kayan Luyindama ikinci golde de top kontrolünü iyi yapamadığı için rakibine kaptırdı. 27 yaşındaki futbolcu Konya deplasmanında da iyi kontrol yapamadığı için penaltıya sebebiyet vermişti. Luyindama'nın derbide 16 uzaklaştırma, 3 pas arası yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler