Ankara Keçiörengücü'nde Taner Taşkın, Manisa FK maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
04.12.2022 - 17:16 | Son Güncellenme: 04.12.2022 - 17:20

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile golsüz berabere kalan Ankara Keçiörengücü'nde Taner Taşkın, maç sonu değerlendirmede bulundu

Ankara Keçiörengücü'nde Taner Taşkın, Manisa FK maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Manisa Futbol Kulübü, evinde konuk ettiği Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kaldı. Müsabakanın ardından Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın açıklamalarda bulundu.

"Dengeli bir oyun vardı"

İlk yarı üstün taraf olduklarının altını çizen Taşkın, "Özellikle ilk devrede bariz bir oyun üstünlüğümüz vardı. İkinci devre Manisa, mücadeleye ortak oldu. Dengeli bir oyun vardı. Rakibe bir tane pozisyon verdik." dedi.

"Mükemmel bir maçtı"

Her iki takımın da iyi mücadele ettiğini söyleyen Taşkın "Bizim de çok pozisyon ürettiğimizi söyleyemem. Kaleye kadar götürdüğümüz topları güzel sonlandıramadık. Bugün iki takım da iyi oynadı ve iki takım da galibiyeti istedi. Seyir zevki, mücadele gücü ve temposu mükemmel bir maçtı." dedi.

İlgini Çekebilir
Manisa'da sessiz Pazar
Habere Git

"Skora yansıtamadılar"

Rakibin güçlü olduğunu ifade eden Taşkın, "Manisa FK her rakip için ciddi bir deplasman. İyi bir takımları var. Biz de ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu burada göstermek istiyorduk. Oyuncular belki bunu skora yansıtamadılar ama oyun olarak iyi bir takım olduğumuzu gösterdik." dedi.

"Manisa FK’ya da zirve yolunda başarılar dilerim"

Taşkın, "Golü kim atarsa galip olacak izlenimi vardı, dakika 70’ten sonra. Bu da güzeldi. Son dakikalarda yakaladığımız pozisyonu gol yapma becerisini gösterebilseydik bugün buradan 3 puan ile ayrılabilirdik. Birer puan maçın hakkı gibiydi. Manisa FK’ya da zirve yolunda başarılar dilerim" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler