Gedson, N'Koudou ve Tayfur Bingöl Fatih Karagümrük-Beşiktaş Maçı Sonunda Konuştu

Akın Ungan
31.01.2023 - 22:29 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 23:11

Fatih Karagümrük ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sarı kart görerek cezalı duruma düşen Gedson Fernandes ile N'Koudou ve Tayfur Bingöl açıklama yaptı.

Gedson, N'Koudou ve Tayfur Bingöl Fatih Karagümrük-Beşiktaş Maçı Sonunda Konuştu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fatih Karagümrük ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 berabere bitti. Maçın ardından Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gedson Fernandes açıklamalarda bulundu.

"Üzgünüz"

Siyah-Beyazlı takımın son haftalarda en formda isimleri arasında yer alan Gedson Fernandes, "Üzgünüz. Hedeflerimize giderken 3 puan önemliydi ama önümüze bakmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın serisi Gümrük'e takıldı
Habere Git

"Onlar çıkıp iyi mücadele edecekler"

Maçın son düdüğünün çalmasının ardından hakemle girdiği diyalog sonucunda sarı kart gören Gedson Fernandes bir sonraki maç için cezalı duruma düştü. Sivasspor'a karşı forma giyemeyecek olan Gedson, "Takımımızda iyi oyuncular var. Sivasspor maçında en az benim kadar iyi oynayacak oyuncular var. Onlar çıkıp iyi mücadele edecekler" dedi.

Bingol: "Güzel başladık, skoru koruyamadık"

Maçın ardından açıklamada bulunan Tayfur Bingöl, "Maça güzel başladık. Golü bulduk, skoru koruyamadık. 1 puan şampiyonluk yolunda avantajını umarım görürüz" şeklinde konuştu.

"Karagümrük daha kompakt oynadı"

Sözlerine devam eden futbolcu, "Artık Sivasspor maçına hazırlanacağız. 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Karagümrük daha kompakt oynadı ve onları çözemedik. 2-1'i yakalayamadık. Bir dahaki haftaya umarım telafi ederiz" açıklamasını yaptı.

"Devreden sonra ne oldu bilmiyorum... Golü de göremedim"

N'Koudou ise şunları kaydetti: "Maça iyi başladık. Golü de attık. Devreden sonra ne oldu bilmiyorum. Golü de göremedim, ısınıyordum. 3 puan için buraya geldik ama 1 puan da 0 puandan iyidir. Bir sonraki maça devam edeceğiz"

Beşiktaş 4. sırada kaldı

Beşiktaş, çıktığı 20 lig maçında 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 39 puan toplayan Siyah-Beyazlılar, 4. sırada bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler