Edin Dzeko: "Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum"

29.10.2023 - 21:28 | Son Güncellenme: 29.10.2023 - 21:42

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Pendikspor'u yenen Fenerbahçe'de yıldız oyuncu Edin Dzeko karşılaşma sonrası açıklamalar yaptı. Detaylar.

Edin Dzeko: "Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Pendikspor'u 5-0 yenen Fenerbahçe'de Edin Dzeko karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünden dolayı herkesi tebrik ediyorum"

Türkiye için özel bir gün olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Edin Dzeko, "Türkiye için bugün özel bir gün. Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünden dolayı herkesi tebrik ediyorum. Bugün özel bir formayla sahadaydık. Böyle bir günde galibiyet elde edebildiğimiz için çok mutluyuz. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

"Goller attığım için takım arkadaşlarıma teşekkür etmem gerekiyor"

Bana göre bugün takım olarak iyi oynadık. Kolektif şekilde bunu gösterdiğimizde işim kolaylaşıyor. Goller attığım için takım arkadaşlarıma teşekkür etmem gerekiyor. 

İlgini Çekebilir
Göğsünde "O"NUNLA 10'da 10
Habere Git

"Konsantre şekilde oyunda kalmayı bildik"

Sahada sürekli mücadele eden herkese teşekkür ediyorum. Bazen gol ya da asist yapamayabilirsiniz. Ama gol kadar önemli işler yaparsınız. İlk gole biraz problemli dakikalar oldu. Fred de oyundan çıktı. Ama konsantre şekilde oyunda kalmayı bildik" dedi.

"Bosnalı taraftarlarlar yemek yiyecek mi?" sorusuna da yanıt veren Dzeko, "Bu bölgede çok fazla Bosnalı insan var. Mutlu oluyorum ben de. Bu şekilde 3 golle maçı tamamladığım için ayrıca keyifli hissediyorum. Maç sonunda bunu duymuştum. 

"Dinlenmeye geçeceğiz futbolcularla"

Açıkçası maç öncesi organizasyonlarla alakalı bir şey düşünen biri değilim. Daha çok maça konsantre olurum. Dinlenmeye geçeceğiz futbolcularla. Daha sonra buradaki Bosnalı insanlarla yemek yiyip yememe konusunu düşüneceğiz" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
İrfan Can Kahveci kendini aştı!
Habere Git

Opta verilerine göre; Edin Dzeko, Opta’nın bu alanda detaylı veriye sahip olduğu 2007/08’den bu yana Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk 10 Süper Lig maçında en fazla gol atan oyuncu oldu (10).

Ayrıca Pendikspor filelerine üç gol gönderen Edin Dzeko, Ağustos 2011'den (Manchester City vs Tottenham) bu yana ilk kez bir lig maçında hat-trick yaptı.

Pendikspor filelerini havalandıran Edin Dzeko, Ekim 2021'den (Inter formasıyla) bu yana ilk kez üst üste dört lig maçında gol attı.

  • Pendikspor
  • Hatayspor
  • Kasımpaşa
  • Çaykur Rizespor

Senin için hazırladığımız haberler