Maçın yıldızı Lukaku’dan itiraf: “Çok ağladım!”

13.06.2021 - 00:28 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 00:42

EURO 2020’de 2 gol attığı Rusya maçının futbolcusu seçilen Belçikalı Romelu Lukaku, Inter’den takım arkadaşı Christian Eriksen’in durumuna değindi.

Maçın yıldızı Lukaku’dan itiraf: “Çok ağladım!”

AJANSSPOR-HABER

Avrupa Futbol Şampiyonası’nı C Grubu’ndaki Belçika-Rusya maçına Romelu Lukaku damga vurdu. Takımının 3-0 kazandığı karşılaşmada 2 gol birden atan yıldız, Inter’i Serie A şampiyonu yapan performansına bıraktığı yerden devam etti. 

'Maça motive olmakta zorlandım'

90 dakikanın ardından “maçın oyuncusu“ seçilen Lukaku, gollerinden sonra kameranın önüne gelerek Christian Eriksen’e destek mesajı verdi. Karşılaşmanın ardından bu konuya değinen Belçikalı futbolcu, “Maçtan önce çok ağladım ve motive olmakta zorlandım” itirafında bulundu. 

'Aklım ve kalbim Eriksen'deydi'

Aynı zamanda Eriksen’in Inter’den takım arkadaşı olan Lukaku, “İlk fırsatta kendisiyle görüşeceğim. Umarım tehlikeyi atlatmıştır ve yakın zamanda sağlığına kavuşur. Dualarım onunla birlikte. Bugün oynamak benim için çok zordu, çünkü aklım ve kalbim Eriksen'deydi” açıklamasında bulundu. 

Lukaku bir de motive olsaydı!

Futbolseverler ise sosyal medyada, Lukaku'nun 2 gol atarak damga vurduğu maçla ilgili "Motive olmakta zorlandım" sözleri üzerine "Bir de motive olsa kaç gol atacaktı?" yorumları yaptı.   

Golleriyle Belçika tarihine geçti

Öte yandan Belçika Milli Takımı’nda teknik direktör Roberto Martinez ile müthiş bir uyum yakalayan yıldız futbolcu bu dönemdeki 43 maçta 45 gole imza attı. Toplamda da 62 golle ülkesinin milli takımdaki en skorer ismi olan 28 yaşındaki yıldızı 32 golle Eden Hazard takip ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler