"Maçlar olmazsa hepimiz boğulacağız"

26.04.2020 - 16:34 | Son Güncellenme: 26.04.2020 - 16:37

Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'un Genel Müdürü Hans-Joachim Watzke, maçların başlamasının önemine dikkati çekti. Watzke, özellikle ekonomik anlamda kulüplerin ciddi zorluk yaşadığına vurgu yaptı.

Koronavirüs salgını tüm dünyayı negatif etkiledi. Birçok spor organizasyonu durdu. UEFA'nın tavsiye kararı sonrasında ise birçok ligde yeniden maçların oynanması adına hazırlık yapılıyor. Onlardan biri de Almanya Ligi. Ligin önemli kulüplerinden Borussia Dortmund'un etkin yöneticisi Hans-Joachim Watzke'den flaş bir açıklama geldi.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi takımlarından Borussia Dortmund'un Genel Müdürü Hans-Joachim Watzke, maçların seyircisiz olarak devam etmesinin önemli olduğunu dile getirdi.

Hans-Joachim Watzke: "Maç oynayamazsak herkes boğulur"

Watzke, "Önümüzdeki birkaç ay boyunca maç oynayamıyorsak Bundesliga'daki herkes boğulur. Zaten hiçbir şey eskisi gibi de olmayacak. Durum bu kadar net" ifadelerini kullandı.

"Amaç futbolu kurtarmaksa taraftarsız maç olmalı"

Watzke, "Tabii ki pek çok taraftar stadyumda olmamasından ötürü rahatsız olabilir. Fakat; önemli olan futbolu kurtarmaksa karar alırken zorlanmamak gerekiyor" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler