Arjantin - Uruguay maçında ortalık karıştı! Lionel Messi kavgaya karıştı

Akın Ungan
17.11.2023 - 09:59 | Son Güncellenme: 17.11.2023 - 10:09

Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin ile Uruguay karşılaştı. Uruguay'ın 2-0 kazandığı maçta tartışma çıktı. Lionel Messi kavgaya karıştı.

Arjantin - Uruguay maçında ortalık karıştı! Lionel Messi kavgaya karıştı

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde mücadele eden Arjantin ile Uruguay, 5'inci haftada karşı karşıya geldi. Estadio Alberto Jose Armando Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadeleyi Uruguay 2-0 kazanmayı başardı. Maçın 19'uncu dakikasında çıkan kavga geceye damga vurdu.

Olivera ile De Paul birbirine girdi, Messi ve Mac Allister da karıştı

Mücadelenin 19'uncu dakikasında sahada gerginlik yaşandı. Bir pozisyonun ardından Uruguay'dan Olivera ile Arjantin'den De Paul birbirine girdi. Kavgaya Lionel Messi ve Mac Allister da karışında olay büyüdü.

Messi Olivera'ya dirsek attı

Sakinliği ile bilinen Lionel Messi, De Paul ile tartışan Olivera'ya dirsek attı. Messi'nin bu hareketi sosyal medyada viral olurken, taraftarların bir kesimi Messi'ye kırmızı kart çıkması gerektiğini düşündü.

İlgini Çekebilir
TFF'de mektup krizi! Büyükekşi, Yardımcı'yı aradı
Habere Git

"Genç oyuncular, büyüklerine karşı saygı duymalı"

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Messi, "Genç oyuncular, büyüklerine karşı saygı duymalı. Bu oyun her zaman büyük bir saygıyla oynandı. Gençlerin bazı şeyleri öğrenmeleri gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Arjantin ilk yenilgisini aldı

90 dakika sonunda 2-0 kaybeden Arjantin, Dünya Kupası Elemeleri'nde ilk yenilgisini aldı. 5 maçta 4 galibiyet, 1 mağlubiyet yaşayan Tangocular, 12 puanla zirvede yer aldı. Elemelerde 3'üncü galibiyetini alan Uruguay ise 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile puanını 10'a yükseltti. Uruguay 5 hafta sonunda Arjantin'in arkasında, 2'inci sırada yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler