Galatasaray - Fiorentina maçında saha 3 kez karıştı! Muslera çıldırdı

01.08.2022 - 09:00 | Son Güncellenme: 01.08.2022 - 09:16

Galatasaray, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Fiorentina'yı 2-1 yenerken, karşılaşmada birçok kez gerginlik yaşandı. Hakemin kararı Muslera'yı adeta çıldırttı.

Galatasaray - Fiorentina maçında saha 3 kez karıştı! Muslera çıldırdı

Süper Lig'in 2022-2023 sezonun ilk haftasında 7 Ağustos Pazar günü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, yeni sezon öncesi son hazırlıkr maçında Serie A ekibi Fiorentina'yı Kerem Aktürkoğlu ve Emre Akbaba'nın golleriyle 2-1 yendi. Karşılaşmaya 37. dakikada yaşanan gerginlik damga vurdu.  

Yeni transfer Leo Dubois sakatlandı

Galatasaray'da maçın 19. dakikasında talihsiz bir olay yaşandı. Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Leo Dubois sakatlık geçirdi. Müsabakanın hakemi sağlık görevlilerini sahaya davet etti ve tecrübeli futbolcuya ilk müdahale yapıldı. Fransız futbolcu daha sonra oyuna devam edemedi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Leo Dubois'in yerine Omar Elabdellaoui'yi oyuna dahil etti.

G.Saray atağa çıkarken hakem maçı durdurdu

Müsabakanın 37. dakikasında Galatasaray taraftarlarının yaktığı meşaleler ve sahaya atılan ses bombaları nedeniyle saha bir anda karıştı. Sarı-kırmızılıların atağa çıktığı pozisyonda maçın hakemi oyunu durdurma kararı aldı.

Muslera çıldırdı

Galatasaray'ın atağa çıktığı anda hakemin müsabakayı durdurması Fernando Muslera'yı çok sinirlendirdi. Uruguaylı eldiven orta sahaya kadar koşarak geldi ve hakeme itiraz etti. Bunun üzerine hakem Fernando Muslera'ya sarı kart gösterdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan rönesans tablosu gibi prova!
Habere Git

Buruk sahaya girdiği, Muslera tribüne gitti

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bunun üzerine sahaya girdi ve hemen Muslera'nın yanına gitti. Tecrübeli teknik adam oyuncusunu sakin olması yönünde uyardı. Galatasaray'ın kaptanı sakinleşmesinin ardından tribünlere gidip "sakin olun" yönünde işarette bulundu. Yaklaşık 3 dakikalık bir aranın ardından oyun kaldığı yerden yeniden başladı. Bu sırada stadyumda yabancı maddelere dair bir uyarı yapıldı. Galatasaray taraftarları bu duruma tepki gösterdi.

Saha yine karıştı

Karşılaşmanın 69. dakikasında saha alanı bir kez daha karıştı. Sarı-kırmızılılarda Berkan Kutlu ile Gonzalez arasındaki tartışmaya diğer futbolcular da dahil oldu. Orta sahadaki tartışmalarda tansiyon bir anda yükseldi.

Okan Buruk sahaya girdi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk yaşananlar sırasında doğrudan orta alana koştu ve Berkan Kutlu'yu uyardı. Okan Buruk'un sahaya girmesinin ardından tansiyon düştü. Mücadelenin hakemi Gonzalez ve Berkan Kutlu'ya sarı kart gösterdi.

Barış Alper rakibini yere itti

Karşılaşmanın son dakikasında saha alanı bir kez daha karıştı. Dodo'nun faulü sonrası Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz sinirlendi. Genç futbolcu, rakibini boğazından iterek yere düşürdü. Dodo bir süre yerde acı çekti ve daha sonra ayağa kaldı.

Müsabakanın hakemi ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da uzatma devresi eklemedi. Son düdüğün ardından Galatasaray taraftarları sahaya girdi.

Senin için hazırladığımız haberler