Beşiktaş taraftarı Abdullah Avcı ve Uğurcan Çakır’ı hedefe koydu

Orhan Gülek
16.10.2022 - 19:28 | Son Güncellenme: 16.10.2022 - 19:35

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasındaki maçta Beşiktaşlı taraftarlar Trabzonspor’un başında bulunan eski teknik direktörleri Abdullah Avcı’ya büyük tepki gösterdi.

Beşiktaş taraftarı Abdullah Avcı ve Uğurcan Çakır’ı hedefe koydu

Salim MANAV -AJANSSPOR

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor Vodafone Park’ta karşı karşıya geldi. Maçtan önce Beşiktaşlı taraftarlar, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve kaleci Uğurcan Çakır’a büyük tepki gösterdi.

“Yere yatsana” tezahüratı

Başakşehir’in başındayken önde olduğu maçlarda oyuncuların sakatlık numarasıyla zaman geçirdiğini düşünen Beşiktaş tribünleri Abdulah Avcı için “Yere yatsana” tezahüratını ilk kez yapmıştı. Beşiktaş-Trabzonspor maçı başlamadan siyah beyazlı tribünler yine “Yere yatsana Abdullah Avcı” diye bağırdı.

Avcı, Beşiktaş’ta tazminat kazandı

Abdullah Avcı, Trabzonspor’dan önce Beşiktaş’ı çalıştırıyordu. Ahmet Nur Çebi’nin görevine son verdiği Avcı, Beşiktaş ile mahkemelik olmuş ve siyah beyazlılardan 17 milyon 130 bin TL tazminat kazanmıştı. 

İlgini Çekebilir
CANLI | Beşiktaş - Trabzonspor
Habere Git

Beşiktaş’a kaybetmiyor

Abdullah Avcı Trabzonspor’un başına geçtikten sonra Vodafone Park’ta iki karşılaşmaya çıktı. Avcı’nın takımı iki maçta da Trabzonspor’u 2-1 yenmeyi başardı.

Ayrıca derbisi öncesi Bordo-Mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, İstanbul takımlarına karşı deplasmanda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Avcı, görev süresi boyunca Spor Toto Süper Lig'de İstanbul takımlarıyla deplasmanda 13 kez karşılaştı. Söz konusu karşılaşmalarda 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Trabzonspor, bu maçlarda 20 gol atarken kalesinde ise 10 gol gördü.

Tepkilerden Uğurcan Çakır da nasibini aldı

Abdullah Avcı’nın yanı sıra Beşiktaş tribünlerinin tepki gösterdiği bir başka isimse Uğurcan Çakır oldu. Trabzonspor kaptanı maçtan önce protesto edildi.

Uğurcan Çakır Beşiktaş’a karşı uçuyor

Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır, özellikle Beşiktaş deplasmanlarında yaptığı başarılı kurtarışlarla tanınıyor. Bordo mavililer Vodafone Park’taki son iki maçı 2-1 kazanırken iki maçta da karşılaşmanın yıldızı Uğurcan Çakır olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler