Mete Gazoz-Yasemin Ecem Anagöz ikilisi, Meksika'ya 6-2 yenildi

İsa Kethüda
24.07.2021 - 10:45 | Son Güncellenme: 24.07.2021 - 11:23

Mete Gazoz-Yasemin Ecem Anagöz ikilisi, bronz madalya mücadelesinde Meksika'ya 6-2 mağlup oldu. İşte detaylar...

Mete Gazoz-Yasemin Ecem Anagöz ikilisi, Meksika'ya 6-2 yenildi

AJANSSPOR-HABER

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, karışık takım kategorisinde üçüncülük karşılaşmasını kaybederek madalyanın kıyısından döndü.

Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, Rusya ve Endonezya'yı 6-2 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde dünya sıralamasında 1 numarada bulunan Hollanda'ya 5-3 mağlup olan sporcularımız bronz madalya için Valencia ve Alverez'den oluşan Meksika takımı ile karşı karşıya geldi.

Dördüncü oldular

Milli okçular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karışık takım kategorisi bronz madalya maçında Meksika'ya 6-2 mağlup oldu.


Yumenoshima Park Okçuluk Alanı'nda düzenlenen karışık takım müsabakalarında Yasemin Anagöz ve Mete Gazoz'dan oluşan okçuluk karışık takımı, ilk tur maçında Rusya'yı 6-2 mağlup etti. Ay-Yıldızlı ekip, Diananda Choirunisa ile Riau Ega Salsabilla'dan oluşan Endonezya takımını da 6-2 mağlup ederek yarı finale çıktı. Milliler, yarı finalde ise Hollanda'ya 5-3 yenildi. Bronz madalya maçında da Meksika'ya 6-2 mağlup olan ay-yıldızlı okçular, 4'üncü oldular.

Senin için hazırladığımız haberler