Madrid Şampiyonlar Ligi finali için devrede

09.06.2020 - 15:09 | Son Güncellenme: 09.06.2020 - 15:22

Madrid Şampiyonlar Ligi finali için devrede

Madrid Belediye Başkanı José Luis Martínez-Almeida, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle İstanbul'dan alınıp Lizbon'a verileceği belirtilen Şampiyonar Ligi finalinin İspanya'nın başkentinde yapılması için UEFA ile görüştüklerini duyurdu.

İspanya'da yayın yapan 13tv'ye konuşan Madrid Belediye Başkanı José Luis Martínez-Almeida, Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapmak için UEFA ile görüşme halinde olduklarını açıkladı.

Almeida Şampiyonlar Ligi finali için, “Düzenlemeler yapıldığını biliyorum ve Şampiyonlar Ligi finali'nin Madrid'de yapılması için belediyenin mutlak desteğini beyan etmek istiyorum” dedi.

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen kentlerden biri olan Madrid'in pes etmediğini göstermek istediklerini söyleyen belediye başkanı, “Yeterli güvenlik koşullarına sahibiz, onu tutacak altyapı ve kamu hizmetlerine sahibiz. Tüm yaşadığımız dramaya rağmen, bu; Madrid'in pes etmediğine ve yeniden yükselişte olduğuna dair dünyaya bir mesaj gönderecek” ifadesini kullandı.

Lizbon'da oynanacak iddiası

Geçtğimiz günlerde Bild'de yer alan haberde, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi finalini İstanbul'da alıp Portekiz'in başkenti Lizbon'a vereceği ve bu kararını da 17 Haziran'da duyuracağı belirtilmişti.

İstanbul'daki final ne zamandı?

Şampiyonlar Ligi finali normal şartlar altında 30 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacaktı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler