ÖZET - Real Madrid - Getafe: 2-0 (Maç Sonucu)

Ali Bozkurt
10.04.2022 - 00:03 | Son Güncellenme: 10.04.2022 - 00:16

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, kendi sahasında Getafe'yi konuk etti. Karşılaşma Real Madrid 2-0 Getafe skoru ile sona erdi. İşte maç özeti ve detayları...

ÖZET - Real Madrid - Getafe: 2-0 (Maç Sonucu)

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Liginde esip gürleyen Real Madrid, La Liga'da da esmeye devam ediyor. Ligin 31. haftasında kendi sahasında Getafe'yi konuk eden Madrid, karşılaşmayı 2-0 kazandı ve şampiyonluk kupasına adım adım yaklaştı. İşte detaylar...

İlk yarıda Casemiro ile sevindi

İlk yarıda rakibini baskı altına alan ve üst üstte ataklar kuran Real Madrid, golü 38. dakikada Casemiro'nun attığı golle buldu. Vinicius Junior'un yaptığı asistle meşin yuvarlağı ağlara gönderen Casemiro, Real Madrid'i devreye 1-0 önde götürdü. 

Lucas Vazquez skoru belirledi

İlk yarıyı 1-0 önde bitiren Real Madrid, Chelsea deplasmanından yorgun geldiği dakikalar ilerledikçe göstermeye başladı. Getafe'nin yoğun ataklar yaptığı dakikalarda sahneye çıkan Lucas Vazquez, Getafe'nin umutlarını elinden alarak Real Madrid'i 68. dakikada rahatlattı ve maçın skorunu belirledi.

Chelsea'yı konuk edecekler

La Liga'da Getafa'yi 2-0 mağlup eden Real Madrid, deplasmanda 3-1 kazandığı Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Chelsea'yı kendi evinde konuk edecek. Karşılaşma 12 Nisan Salı günü 22.00'da ekranlara gelecek.

Şampiyonluk için Sevilla'ya gidecekler

Ligde en yakın rakipleri Sevilla'ya 12 puan fark atan Real Madrid, La Liga 32. haftasında Sevilla'nın konuğu olacak. Şampiyonlar Ligi maçından hemen sonra olacak karşılaşmada Real Madrid, erken şampiyonluk için sahaya çıkacak.  Madrid ekibi  Sevilla'yı yendikleri takdirde ligin bitimine 6 hafta kala puan farkını 15'e yükseltmiş olacak. Madrid ekibi, Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmı olacak.

La Liga Puan Durumu

1: Real Madrid - 72P

2: Sevilla - 60P

3: Barcelona - 57P (İki Maç Eksik)

4: Atletico Madrid - 57P

5: Real Betis - 56P

Senin için hazırladığımız haberler