Volkan Bekiroğlu: "Mağlup olduk, başkan galibiyet primi verdi"

01.10.2024 - 14:45 | Son Güncellenme: 01.10.2024 - 14:48

Adana 01 FK Teknik Direktörü Volkan Bekiroğlu, Ankaraspor galibiyeti, Kastamunuspor maçı ve ligdeki hedefleri hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Volkan Bekiroğlu: "Mağlup olduk, başkan galibiyet primi verdi"

TFF 2. Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve geride kalan haftada Ankaraspor'u 5-0 mağlup eden Volkan Bekiroğlu açıklamalarda bulundu.

Bekiroğlu, deplasmanda oynayacakları Kastamonuspor maçı ve ligdeki hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Şartlar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz."

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Volkan Bekiroğlu, "Adana 01 FK takımı olarak çok pozisyonlar üretiyorduk. Ankaraspor maçında bunun da meyvesini aldık. Kazandığımız için mutluyuz. Kastamonuspor grubumuzda şu anda lider konumda. Kastamonuspor'da teknik direktörün oynattığı bir oyun, oyun karakteri var. Adana 01 FK olarak biz de iyi bir takımız. Kastamonuspor karşısında bizde ona göre oynayacağız. Kastamonuspor maçı seyircisiz oynanacak. Bu bizim için bir avantaj olabilir. Şartlar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz. Yendiğimiz takdirde hedefe bir adım daha yaklaşacağız" dedi.

"Erzincanspor'a mağlup olduk, başkan prim verdi"

Erzincanspor maçında mağlup olmalarına rağmen başkan Menderes Kutlu'nun galibiyet primi verdiğini ifade eden Bekiroğlu, "Erzincanspor maçına çok iyi başladık. Erzincanspor karşısında kazanmaya yakın olan taraf bizdik. Uzun yıllar Süper Lig'de futbol oynadım, yardımcı antrenörlük yaptım. Hiçbir zaman hakemle ilgili konuşmadım. Ancak ben bile konuştum, eleştirdim. Hakem ne yazık ki kötü bir yönetim sergiledi. Erzincanspor maçından sonra başkanımız Menderes Kutlu, soyunma odasına geldi ve "Bugün siz Erzincanspor'a değil, hakeme yenildiniz. Galibiyet primi vereceğim" dedi. Başkanımıza teşekkür ederim. Deprem felaketinde ailmeden beş kişiyi kaybettim. Fatih Tekke'nin ekibinden zorunlu olarak ayrıldım. Menderes Başkan şans verdi. İnşallah hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

"Fatih Tekke, inşallah bir gün Trabzonspor'u çalıştıracak"

Uzun yıllar Fatih Tekke'nin ekibinde yer alan Volkan Bekiroğlu, "Fatih Hoca'nın uzun yıllar ekibinde yer aldım. Hayalimiz ve hedefimiz Trabzonspor'u çalıştırmaktı. Fatih Hoca çok yaklaştı ama nasip Şenol Hocamıza oldu. Fatih Tekke, inşallah bir gün Trabzonspor'u çalıştıracak.

Senin için hazırladığımız haberler