'Mağlup olursak, işimiz artık mucizelere kalır'

06.02.2018 - 07:53 | Son Güncellenme: 06.02.2018 - 07:53

Süper Lig'in 20.hafta maçında Fenerbahçe sahasında Gençlerbirliği karşısında 2-2 berabere kalıp çok kritik iki puan kaybı yaptı. Zirve mücadelesi yapan rakiplerinin puan kaybettiği haftada sarı-lacivertli takım da kazanamadı ve zorlu iki deplasman önce fırsatı tepti. 

Fenerbahçe'nin pazar günü deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hayati önem taşıyor. Karşılaşmaya "olmak ya da olmamak" gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman, bu maçla ilgili düşüncelerini ise kurmaylarıyla paylaştı, "Sezonun belki de en önemli maçı" yorumunu yaptı. Şanssızlıklarını kırmak ve şampiyonluktan söz edebilmek için Başakşehir’i mutlaka yenmeleri gerektiğini savunan F.Bahçe’nin hocası, “Mağlup olursak, işimiz artık mucizelere kalır” dedi

Şanssızlıklarını kırmak ve şampiyonluktan söz edebilmek için pazar günü sahadan galip ayrılmak zorunda olduklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Kırılma maçına çıkacağız. Galibiyet bizi kendimize getirir, yarışın güçlü favorisi yapar. Aksi olursa bunun moral bozukluğu ve puan tablosundaki konumun üstesinden gelemeyebiliriz" dedi. Fenerbahçe , Giresunspor'la yarın kupada oynayacağı rövanş maçından sonra tüm enerjisini Başakşehir maçına verecek. Kocaman, rakip analizlerini yardımcılarına hazırlatırken, verilere göre perşembeden itibaren taktik çalışmalar yaptırmaya başlayacak. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler