Özer Hurmacı, Mihriban Hurmacı'ya 52 bin lira nafaka ödeyecek

İsa Kethüda
15.11.2021 - 11:05 | Son Güncellenme: 15.11.2021 - 12:16

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor'da forma giyen Özer Hurmacı, 2015'te evlendiği Mihriban Hurmacı'ya 52 bin lira nafaka ödeyecek.

Özer Hurmacı, Mihriban Hurmacı'ya 52 bin lira nafaka ödeyecek

Şu anda serbest statüde yer alan ve ülkemizde bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor gibi önemli takımlarda forma giyen Özer Hurmacı, 2015'te evlendiği Mihriban Hurmacı'ya 52 bin lira nafaka ödeyecek.

Vatan'da yer alan habere göre; eşinin kendisini evden atmakla tehdit ettiğini ve can güvenliğinin tehlikede olduğunu iddialarıyla Mihriban Hurmacı, 3 çocuğunun babasına 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

"125 bin TL'yi kendisi için istiyor"

Özer Hurmacı eşinin 50 bin TL, 3 çocuğu içinde toplam 75 bin TL aylık nafaka talerine dava dosyasına dilekçe sunarak itiraz etmişti. Özer Hurmacı, "Eşim nafakayı kendisi için istiyor" demişti.

Çocukların velayetini istedi

Mihriban Hurmacı'nın kira gideri bulunmamasına rağmen 50 bin TL nafaka istediğine dikkat çekilen dilekçede anne bakımına muhtaç en küçük çocuk hariç diğer 2 çocuğun velayetinin Özer Hurmacı'ya verilmesi istemişti.

Velayet annede

Mahkeme, dava süresi boyunca çocuklarının velayetinin anne Mihriban Hurmacı'da kalmasına karar verdi. Aynı zamanda Özer Hurmacı, belirli günlerde çocukları ile vakit geçirebilecek. Üç çocuğu ve kendisini için toplamda 125 Bin lira tedbir nafakası talep eden Mihriban Hurmacı'nın alacağı nafaka belli oldu.

52 bin 500 TL nafaka alacak

Mahkeme, İki çocuk için 24 bin TL, küçük bebekleri için 7 bin 500 TL ve Mihriban Hurmacı için 21 bin TL nafaka bağlanmasına karar verdi. Hurmacı, toplamda aylık 52 bin 500 TL tedbir nafakası alacak. Özer Hurmacı, nafaka kararına itiraz etti.

Senin için hazırladığımız haberler