Mahkeme tecavüz saldırısından suçlanan Mason Greenwood kararını verdi

19.10.2022 - 12:11 | Son Güncellenme: 19.10.2022 - 12:17

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United futbolcusu Mason Greenwood, tecavüze teşebbüs ve saldırı ile suçlandığı davada mahkeme kararını verdi. Detaylar...

Mahkeme tecavüz saldırısından suçlanan Mason Greenwood kararını verdi

AJANSSPOR HABER

Mason Greenwood, sevgilisine tecavüze teşebbüs, saldırı, güç ve tehdit edici eylemlerde bulunma iddialarıyla Manchester kentinde hakim karşısına çıktı. Daha önce kefaletini ödemediği için tekrar tutuklanan Greenwood, tutuklanma sevki ile hakim karşısına çıktı. Mahkeme genç oyuncu için kararını verdi. Detaylar...

Serbest kaldı

Dava, kefalet koşullarının yeniden düzenlenebilmesi gerekçesiyle bir gün ertelendi. Greenwood'un, kefalet şartları arasında yer alan eski kız arkadaşıyla iletişime geçmeme maddesini ihlal ettiği gerekçesiyle dün yeniden tutuklandı. Mahkeme ise genç oyuncunun kefaletinin ödendiğini açıklayarak serbest kaldığını açıkladı.
 

Eski kız arkadaşı tarafından sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar, video ve ses kayıtlarının ardından Greenwood, tecavüz ve ölümle tehdit iddialarıyla 30 Ocak'ta tutuklanmıştı.

 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Yusuf Demir atağı! TFF'ye resmi...
Habere Git

21 yaşındaki golcü oyuncu piyasa değeri olarak 50 milyon Euro'ya ulaşmasına rağmen Manchester United, karar alarak sözleşmeli oyuncuyu kadro dışı bıraktı ve takım antrenmanlarına almama kararı aldı. 21 yaşındaki İngiliz oyuncu Milli takımda ise 1 maçta forma giydi. Piyasa değeri tamamen sıfırlanan Greenwood'un sözleşmesi ise hala Manchester United ile devam ediyor.

Mason Greenwood kimdir?

Mason Will John Greenwood 1 Ekim 2001 tarihinde İngiltere'de doğdu. Futbola, 2007 yılında Manchester United altyapısında başladı. 2018 yılında profesyonel futbola adım attı. Manchester United takımında forvet pozisyonunda görev yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler