Mahkum 14. Bölümü FOX TV'den Canlı İzle

İsa Kethüda
17.03.2022 - 17:11 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 17:35

FOX TV'nin en çok izlenen dizisi Mahkum bu akşam 14. bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. İşte Mahkum dizisi oyuncuları, konusu ve daha fazlası...Detaylar.

Mahkum 14. Bölümü FOX TV'den Canlı İzle

AJANSSPOR-HABER

FOX TV'nin en çok izlenen dizisi Mahkum, izleyenleri ekran başına kitlemeyi başardı. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dizi reyting sıralarında yükselmeye devam ediyor. İzleyicer 14. bölümü izlemek için de araştırmalar yapmaya başladılar. Ayrıca dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve daha fazlası dahil tüm detayları habere ekledik. Son bölümde neler oldu hepsi haberimizde yer alıyor. Habere devam ederek tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Mahkum dizisi konusu nedir? 14. Bölüm Mahkum

Fırat Bulut, İstanbul Adliyesi'nde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. Başarılı bir savcı olan Fırat, eşi Zeynep ve 5 yaşındaki kızı Nazlı'yla mutlu bir hayat yaşar. Ancak bir gün uyandığında son 4 ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur. En son hatırladığı anısı, kızının doğum gününü kutladığı gecedir. 

Şok ve dehşet içinde; karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını fark eder. İkinci duruşması yaklaşmaktadır ve müebbet cezasına çarptırılmıştır. Karısını ve kızını gerçekten öldürmüş müdür? Cumhuriyet savcısı Fırat Bulut’un hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önde gelen ailelerinden olan Yesarilerin halefleri olan ikiz kardeşlerden Barış Yesari'nin davasıdır. 


Barış Yesari'nin evinde bir genç kız öldürmüştür. Hafızası geçici olarak mı yoksa sonsuza dek mi kaybolmuştur teşhis konulamayan Fırat Bulut, masumiyetini kanıtlamak için hem hatırlamak hem hayatta kalmak hem de cezaevinden kaçmak zorundadır.

Mahkum 14. Bolüm bu akşam

Uyan İstanbul uyan, şehrin kralları geliyor... Mahkum yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de FOX’ta! Mahkum dizisinin 14. bölümü bu akşam FOX TV ekranlarında olacak. Dizi yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler