Negredo, Beşiktaş'a veda etti! İşte son sözleri!

16.09.2018 - 14:48 | Son Güncellenme: 16.09.2018 - 17:48

Negredo, Beşiktaş'a veda etti! İşte son sözleri!

Beşiktaş’ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo ile ilgili flaş transfer gelişmesi yaşandı. 

Dubai'ye gitti

Negredo, Al Nasr için sağlık kontrolünden geçmek üzere Dubai'ye gitti. Öte yandan Beşiktaş yönetimi de bu durum üzerine karşı bir hamle yaptı. 

Negredo yalanlanmıştı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise kongre salonunda yaptığı açıklamada, golcü oyuncu için gelen yazılı bir teklif olmadığını söylemişti.

"Ülkeyi, şehri çok seviyorum ama futbol böyle bir şey"

Negredo, A Spor'a verdiği röportajda, "Evet Beşiktaş'tan ayrılıyorum. Onlara her şey için teşekkür etmek istiyorum. Aslında burada kalmayı isterdim. Ama hem benim hem de kulüp için karışık bir durum oldu. Herkes için iyi bir karar oldu. Beşiktaş’ı ve şehri çok seviyorum. İstanbul’u özleyeceğim. Hem ben hem de ailem çok mutluyduk. Futbol böyle bir şey. Bugün burada, bir gün başka yerde olabiliyorsunuz." dedi.

"Maaşım sorun oluşturuyordu"

Şenol Güneş çok iyi bir teknik direktör ve çok iyi bir insan. Kendisiyle problem yaşamadım. Ekonomik sorunlar sebebiyle maaşım sorun oluşturuyordu. Bu benim için de kulüp için de sorun oldu.

Yeni Malatyaspor maçında oynamıştı

Sezon başında kadroda düşünülmediği Şenol Güneş tarafından açıklanan Negredo, dün oynanan Evkur Yeni Malatyaspor maçında da forma giymişti.(AJANSSPOR)

Yönetimden hamle geldi!

Beşiktaş'ta Negredo krizi yaşanıyor. İspanyol golcü, havalimanında olduğu sırada Başkan Fikret Orman, transferle ilgili bilgisi olmadığını açıklarken, kulüp son anda İdari Menajer Erdinç Gültekin'i havalimanına göndererek Negredo'ya evrak imzalattı. 

Negredo'nun Al-Nasr'a sağlık kontrolü için gideceğinin öğrenilmesinin ardından siyah-beyazlı kulüp, A takım idari menajeri Erdinç Gültekin'i havalimanına göndererek ve gerekli evrakları imzalatarak, transferin sonuçlanmasının ardından doğabilecek her türlü problemin de önüne geçti. 

Mahmutyazıcıoğlu: "Aksi durumda hukuki yola başvuracağız" 

Negredo'nun Dubai'ye sağlık kontrolü için gideceğinin öğrenilmesinin ardından harekete geçtiklerini belirten Beşiktaş'ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Negredo'ya Dubai'ye gitmesi için onay vermedik. Kendisi bugün sağlık kontrolünden geçmek için bu ülkeye gitmiş. Bizim de budan haberimiz olduktan sonra havalimanına A Takım İdari İşler Sorumlusu Erdinç Gültekin'i gönderdik ve imza beyannamesini aldık. Yarın akşam saat 17.00'de antrenmanımız var. Negredo eğer bu antrenmana çıkmaz ise hukuki süreci başlatmamız için gerekli olan tüm tedbirleri aldık. Başkanımızın da söylediği gibi eğer istediğimiz şartlarda bu transfer sonuçlanırsa bu iş biter ama aksi durumda hukuki yollara başvuracağız. Bugün izinli olduğu için Negredo istediği yere gidebilir. Burada bizim müdahale yetkimiz zaten yok. Ama yarın saat 17.00'ye kadar da vakti var. Aksi bir durumda üzerimize düşeni yaparız" açıklamasını yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler