Maicon Al Nassr'a kiralandı!

04.02.2019 - 23:21 | Son Güncellenme: 05.02.2019 - 02:21

Maicon Al Nassr'a kiralandı!

Suudi Arabistan'da transfer döneminin kapanmasına dakikalar kala sıcak bir gelişme yaşandı. Al Nassr, Galatasaray'da sözleşmesi askıya alınan Brezilyalı stoper Maicon'u kiraladı. Sarı-Kırmızılı takımdan yapılan resmi açıklamada da Maicon'un 1.5 yıllığına kiralandığı ifade edildi.

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon’un geleceği merak konusu olmuştu.

Galatasaray Maicon'u KAP'a bildirdi

KAP'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcumuz Maicon Pereira Roque'nin 2018-2019 ve 2019-2020 sezonları için net 1.700.000 Euro tutarında peşin bedel ile Al-Nassr Saudi kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Bu süreçte oyuncunun ücretleri Al-Nassr Saudi kulübü tarafından ödenecektir.

Brezilyalı stoperi transfer etmek isteyen Al Nassr, Galatasaray yönetimi ile Maicon'un 1.5 yıllığına kiralanması konusunda el sıkıştı.

4 yıllık Benfica serüveninin ardından Ocak ayında Al Nassr'ın başına geçen Portekizli teknik adam Rui Vitoria'nın Maicon'u çok istediği biliniyordu.

Futbolcu, Sao Paolo’dan Galatasaray’a transfer olmuştu.

Vida da rotadaydı

Arap temsilcisinin Siyah-Beyazlılar'a 16 milyon Euro teklif ettiği öne sürüldü.

Kriz çıktığı iddia edilmişti

Ara transfer döneminde yapılan takviyelerin ardından, Maicon'un sözleşmesinin askıya alınmasının takımda krize yol açtığı iddia edilmişti.

Teknik direktör Fatih Terim'in, iki Brezilyalı oyuncunun vatandaşları Maicon’un kadro dışı bırakılmasına tepki gösterdiği iddiası üzerine toplantı kararı aldığı öne sürüldü.

Terim’in, Trabzonspor maçı öncesinde Marcao’yu da dahil edeceği bir Brezilyalılar toplantısı yapacağı ve sorunları dinleyeceği ifade edildi.

Al Nassr, Maicon'un transferini işte böyle duyurdu!

(Görüntü TRT Spor'dan alınmıştır)

Senin için hazırladığımız haberler