Maicon gidiyor, Kaan Ayhan geliyor

30.07.2020 - 01:33 | Son Güncellenme: 30.07.2020 - 08:01

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Kaan Ayhan'ı transfer edecek mi? Sarı kırmızılı takım Maicon'u satacak mı? İşte detaylar...

Maicon gidiyor, Kaan Ayhan geliyor

Galatasaray’da Maicon krizi çözüldü. Transferdeki planlarını Maicon Roque’den gelecek bonservis parasına göre yapan sarı-kırmızılılar geçen hafta hayal kırıklığı yaşamıştı. Al Nassr, oyuncu ve Galatasaray üçgeninde yaşanan transfer sürecinde Suudi ekibi Galatasaray’a para ödemeden bu transferi bitirmeye çalıştı. İş böyle olunca Galatasaray da yeni bir strateji izlemeye karar verdi.

Tok satıcıyı oynadı

Galatasaray, Al Nassr kulübü bedel ödemeden Maicon’u transfer etmek isteyince Brezilyalı stoper İstanbul’a çağrıldı ve bir süre beklenildi. Sarı-kırmızılılar yeni sezonda Maicon’u takımda kullanacakmış gibi bir izlenim oluşturdu. Böyle oluncu Al-Nassr yetkilileri de para ödemeden bu transferin olmayacağı mesajını aldı.

Dostlarıyla görüştü

Galatasaray ile Al Nassr yeniden masaya oturdu. Bu kısa süreçte Maicon da İstanbul’da dostlarıyla hasret gidermeye başladı. Mariano, Mert Çetin gibi isimlerle buluşan Brezilyalı sohbetin ve şehrin tadını çıkardı. Yapılan yeni görüşmeler sonucunda yaklaşık Suudilerle 3 milyon Euro’ya anlaşma sağlandı. Çok kısa bir süre transferin resmileşmesi bekleniyor.

Para direkt Düsseldorf'a

Galatasaray, Maicon için ödenecek parayla direkt Kaan Ayhan’ın serbest kalma bedelini yatıracak. Fortuna Düsselfdorf’a yaklaşık 2.5 milyon Euro yatırmak durumunda olan Cimbom’un bu transfer için sadece bugün ve yarını var.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler