Maicon'a iki talip birden çıktı!

31.07.2018 - 09:13 | Son Güncellenme: 31.07.2018 - 12:13

Transferde sessizliğini koruyan Galatasaray'da Maicon sevinci yaşanıyor. Tecrübeli stoper için iki ciddi talip var. Onyekuru için ise kötü haber geldi. Kısa süre önce takıma katılan futbolcuyu Valencia'nın istemesi nedeniyle Nijeryalı oyuncunun takımdan ayrılma ihtimali doğdu.

Maicon'a iki talip birden çıktı!
Habertürk'ün haberine göre; Galatasaray'da geçtiğimiz sezondan beri tartışılan isim olan ve elden çıkarılması gündeme gelen Maicon ile ilgili gelişme var.   
Mali açıdan sıkıntılı günler yaşayan ve her futbolcusu için gelecek teklife açık olan Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı stoper ile Portekiz'den ilgilenen kulüplerin olması üzerine sevinç yaşadı. 
Portekiz pasaportu da olan ve daha önce Porto ve Nacional formalarını giyen Maicon'un, Sporting Lizbon ve Braga takımlarının radarında olduğu ortaya çıktı... 
29 yaşındaki stoperi çok iyi tanıyan ve transferi için yarışa giren iki kulüpten Sporting'in 8 milyon Euro gibi bir rakamı gözden çıkardığı öğrenilirken Braga'nın ise bütçeyi daha düşük tuttuğu belirtildi.

MAİCON GİDERSE BİR STOPER VE BİR GOLCÜ GELECEK

Öte yandan güçlü fiziği ile dikkat çeken ancak zaman zaman yaptığı kritik hatalarla geçen sezon sorun yaşatan Maicon'un Galatasaray'da yoluna devam etmek istediği öğrenildi. 

  Ancak yeni transfer yapmak için oyuncu satmak zorunda olan yönetimin, resmi teklifin kulübe ulaşmasını bekledikleri ve bu süreçte Maicon'u ikna etmeyi planladıkları kaydedildi.   
Geçen sezonun başında Sao Paulo'dan 7,5 milyon Euro'ya alınan Maicon'un satılması halinde Sarı-Kırmızılılar, düşük bütçeli bir stoper ve golcü transferi yapmayı hedefliyor.

ONYEKURU KAVGASI

Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; G.Saray’ın İngiltere kulübü Everton’dan 800 bin Euro karşılığında 1 yıllık kiraladığı Henry Onyekuru’ya Valencia’nın talip olması ortalığı karıştırdı. 

Ada ekibine Onyekuru için teklif götüren İspanyollar, Nijeryalı kanat oyuncusunu bir an önce kadrolarına katmak istediğini de bildirdi. Bu teklifle kafası karışan Everton’un, Onyekuru’yu kiradan geri çağırma hakkı bulunuyor. 
Ancak böyle bir durumda G.Saray’a tazminat ödemesi gerekecek olan İngilizler’in, bunu da Valencia yönetimine bildirdikleri öğrenildi. 
Zaten transfer yapmakta güçlük çeken ve faydalı olabilecek bir oyuncuyu uygun maliyetle kadrosuna kattığını düşünen G.Saray cephesi ise gelişmeleri takip ediyor. 
Onyekuru’nun kalmasını isteyen Sarı-Kırmızılılar, bu transferin olursa gelecek yaz döneminde olabileceğini düşünürken oyuncunun aklını çelmeye çalışan Valencia yetkililerine tepki gösterdi.  
Senin için hazırladığımız haberler