Maicon'un kardeşinden çarpıcı anekdot: 'Evde yiyecek yokken...'

08.09.2018 - 15:52 | Son Güncellenme: 08.09.2018 - 18:52

Maicon'un kardeşinden çarpıcı anekdot: 'Evde yiyecek yokken...'

CSKA Sofya formasıyla Bulgaristan’da fırtınalar estiren Galatasaraylı Maicon’un kardeşi Maurides, sarı-kırmızılı ekipte top koşturan abisiyle ilgili bilinmeyen gerçekleri anlattı.

Galatasaraylı Maicon’un kardeşi, Bulgaristan’da fırtınalar estiriyor. CSKA Sofya takımında forvet olarak görev yapan Maurides, attığı gollerle takımını sırtlıyor. Bulgaristan’da açıklamalar yapan 24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı takımda top koşturan abisiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

‘Abim ailemizin gururu’

Aile olarak çok sıkıntılı zamanlardan geçtiklerini ve bugünlere geldiklerini söyleyen Maurides “Abim Maicon benim en beğendiğim futbolcu. Onunla gurur duyuyorum. O ailemizin gururu. Ancak idolüm olan başka oyuncular da var. Fenomen olan Ronaldo mesela ve de Adriano… Ama dediğim gibi abim ilk sırada gelir, yaşayıp da bugünlere geldiğimiz şeyleri de göz önünde bulundurunca” dedi. 

‘Patates çuvallarının üstünde uyuyordu’ 

Brezilyalı futbolcu şöyle devam etti: “Maicon bugün bulunduğu yere kolay gelmedi. Bugünlere gelirken, tren istasyonlarında patates çuvallarının üzerinde uyudu. Evde yiyecek hiçbir şey yokken yaptı bunu. İşte bu yüzden kendisiyle gurur duyuyorum. Her zaman ailemizin gururu olacak. Ben de ona hep müteşekkir olacağım”. 

Maicon sık sık ziyarete gidiyor 

Zaman zaman İstanbul’a yakın olan Sofya’ya giderek kardeşini ziyaret eden Maicon son olarak geçtiğimiz haftalarda Komşu’nun yolunu tuttu. CSKA Sofya-Slavia Sofya maçını tribünden izleyen Galatasaraylı futbolcu, ardından kardeşiyle bir araya geldi. 

Gol krallığına koşuyor 

Maicon’un tribünde izlediği maçta CSKA rakibi Slavia’yı 2-1 yendi. O maçta iki golü de Maurides attı. Maicon’un kardeşi Bulgaristan liginde 7 maçta 5 gol-2 asist kaydetti ve gol krallığında ilk sırada… Avrupa Ligi elemelerinde ise 4 maçta 4 golü bulunuyor. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler