Maja Ognjenovic’ten emeklilik açıklaması: Planım…

07.09.2024 - 09:29 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 09:41

Sırp voleybolcu Maja Ognjenovic yeni açıklamalarında önümüzdeki sezon için planlarından ve Sultanlar Ligi ekipleri VakıfBank, Eczacıbaşı ve Fenerbahçe’den bahsetti.

Maja Ognjenovic’ten emeklilik açıklaması: Planım…

AJANSSPOR – HABER

İtalyan ekibi Savino Del Bene Scandicci’de forma giyen Maja Ognjenovic önümüzdeki sezonun kariyerinin son sezonu olmasını planladığını söyledi.

“Kendimi hiç Fenerbahçe’de görmediğim için…”

Mozzart Sport için açıklamalarda bulunan Maja Ognjenovic önümüzdeki sezon için şunları söyledi: “Bir yıl önce Floransa'ya geldim. Daha önce İstanbul'da VakıfBank ve Eczacıbaşı'nda oynama fırsatım olmuştu. Kendimi hiç Fenerbahçe'de görmediğim için İtalya'ya dönmek tek mantıklı seçimdi. Şu anki planım önümüzdeki sezonu oynadığım son sezon yapmak. Kendimi o kadar çok kez ikna ettim ki artık nihai tahminlerde bulunmaya cesaret edemiyorum.''

Maja Ognjenovic antrenör mü olacak?

Sırp pasör Maja Ognjenovic aktif voleybolu bıraktıktan sonra neler yapacağını ise şu sözlerle açıkladı: “Bıraktıktan sonra fikrim voleybolda kalmak. Farklı teklifler var. Belirli bir organizasyon, kamp veya spor okulu kapsamıyla mı bilmiyorum. Belki çocuklarla çalışırım, bunu da çok isterim. Bilgilerimi gelecekteki voleybolculara aktarabilirim.”


İlgini Çekebilir
Gabi Guimaraes'ten Alex de Souza’nın kızına jest
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler