Maja Ognjenovic'ten Giovanni Guidetti açıklaması: Bizim için en iyisini istedi ama...

14.09.2024 - 08:27 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 08:36

Sırp voleybolcu Maja Ognjenovic yeni açıklamalarında Sırbistan Milli Takımı'ndan ayrılan VakıfBank başantrenörü Giovanni Guidetti'den bahsetti.

Maja Ognjenovic'ten Giovanni Guidetti açıklaması: Bizim için en iyisini istedi ama...

AJANSSPOR - HABER

Maja Ognjenovic, Sportklup için yeni açıklamalarda bulundu. Tecrübeli pasör, bu kulüp sezonunun kariyerinin son sezonu olacağını vurguladı.

"Alıştığımız farklı bazı durumlar olduğu kesin"

Sırbistan, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı 7. sırada tamamladı. Maja Ognjenovic ise turnuvadan madalyasız dönmeleri hakkında şunları söyledi: "Neden başarılı olamadık? Aklımda bazı düşünceler uçuşuyor. Tabii ki kendimce bir teorim ve görüşüm var. Ekibe katkı sağlayabileceğimiz daha fazla nokta olduğundan eminim. Şu an detaylı bir analize girmek istemiyorum çünkü antrenörlük konusunda alıştığımızın farklı bazı durumlar olduğu kesin. Bunu bizim mentalitemize bağlıyorum."

"Giovanni'nin katkısı oldu"

Maja Ognjenovic açıklamalarının devamında ise olimpiyatların ardından Sırbistan Milli Takımı ile yolları ayrılan başantrenör Giovanni Guidetti için "Dünyanın en iyi antrenörlerinden biri olan yabancı bir antrenörümüz vardı. Giovanni'nin katkısı oldu, eminim bizim için en iyisini istedi. Ancak benim bakış açımdan, belirli bir dengesizlik oluştu. Bu dengesizliğin başarısızlığımızda doğrudan etkili olduğunu söyleyemem ama iz bıraktığını düşünüyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Martyna Czyrnianska'dan Eczacıbaşı açıklaması: Kulübüm beni bırakmak istemedi
Habere Git

"Bu yıl İtalya'daki sezonum kesinlikle son olacak"

Sırp pasör Ognjenovic milli takımdan emekli olduğunu duyurmuştu. Tecrübeli voleybolcu açıklamalarında bu kulüp sezonunun son sezonu olacağını şöyle açıkladı: "Yaptığım işten zevk alıyorum, çok güzel ama başka ve umarım daha iyi şeyler için zamanın geldiğini hissediyorum. Bu yıl İtalya'daki sezonum kesinlikle son olacak. Heyecanlıyım, hem artıları hem de eksileri var. Eminim ki mümkün olduğunca keyif almaya çalışacağım bir sezon olacak ama bittiği için üzüntülü de olacağını düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler