Malaga, Galatasaray’a olan borcunu ödeyemeyebilir!

25.02.2021 - 22:07 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 22:45

Galatasaray haberleri... Galatasaray, CAS'ın (Spor Tahkim Mahkemesi) kararı ile Malaga'dan 500 bin Euro ödeme alacak. Nordin Amrabat'ın sözleşmesinde yer alan bir maddenin uygulanmamasından ötürü, Malaga ekibi bu parayı ödemek zorunda. Ancak, Malaga'nın bu cezayı ödeyecek mali şartları olmadığı açıklandı. İşte detaylar...

Malaga, Galatasaray’a olan borcunu ödeyemeyebilir!

AJANSSPOR - DIŞ HABER 

Galatasaray, eski futbolcularından Nordin Amrabat’ın sözleşmesindeki bir maddenin İspanyol kulübü Malaga tarafından yerine getirilmemesinden ötürü faiziyle birlikte 650 bin Euro ödeme alacak. Bugün, Spor Tahkim Mahkemesi’nin (CAS) vermiş olduğu karar doğrultusunda, Malaga’nın bir maddeyi yerine getirmemesi pahalıya mal oldu.

 

İspanyol ekip zor günlerden geçiyor

Bugün, CAS’ın açıklamış olduğu karar hakkında basın mensuplarına konuşan Malaga Başkanı Jose Maria Munoz, son dönemde buna benzer cezaların sıklıkla geldiğini belirtip; “Umarım yeni bir ceza ile karşılaşmayız.” demekle yetindi. La Liga 2 ekiplerinden Malaga’da işler yolunda gitmiyor. Endülüs ekibinin yöneticisi Munoz, son dönemde kulübe gelen cezaların 2 milyon Euro olduğunu; Galatasaray kararı ile beraber bunun 2,5 milyon Euro’ya dayandığını belirtip, “Son karar 48 saat önce açıklandı. Amrabat ile ilgili bir şey. Kasamızda olmayan bir meblağdan bahsediyoruz. Umarım yeni bir ceza ile boğuşmak durumunda kalmayız.” dedi.

Malaga, geçtiğimiz yıl bitime 5 hafta kala bir alt lige düşmenin önünü alamamıştı. Kulübün çoğunluk hissedarını elinde bulunduran Al Thani’nin adı “usulsüzlük ve yolsuzluk” ile anılınca İspanya Mahkemesi tarafından kulüpten uzaklaştırılmıştı.

"Masumiyet karinesi"

Mevcut kulüp başkanı Jose Maria Munoz ise, “masumiyet karinesi” gerçeğinin altını çizerek; son karar çıkmadan Al Thani ailesinin suçlanamayacağını söylüyor.

Senin için hazırladığımız haberler