Malatya, Alex de Souza ile masada

24.02.2021 - 21:58 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 11:31

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'de Hamza Hamzaoğlu'yla yollarını ayıran Yeni Malatyaspor, yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Yeni Malatyaspor'un öncelikli hedefi ise Fenerbahçe'nin eski efsane futbolcusu Alex de Souza. İşte detaylar...

Malatya, Alex de Souza ile masada

Nazım TÜRKNAS / Volkan YILMAZ - AJANSSPOR

Hamza Hamzaoğlu'ndan boşalan teknik direktörlük koltuğunu doldurmak için arayış içerisinde olan Yeni Malatyaspor, adayları ikiye indirdi: Tamer Tuna veya Alex de Souza.

Sezon sonuna kadar sözleşme

Yerli aday olarak Tamer Tuna’yı düşünen Başkan Adil Gevrek, 44 yaşındaki teknik adamla ön görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Tamer Hoca’nın 1.5 yıllık sözleşme isteğine, Adil Gevrek'ten sezon sonuna kadar sözleşme teklifi geldi. 

Bunu ilk etapta kabul etmeyen Tuna, düşünmek için süre istedi. Tuna'nın 1.5 yıllık teklifine, "Sezon sonuna kadar anlaşma yapalım, sezon sonunda da oturup tekrardan konuşuruz" diyen Gevrek, bu işe oldu gözü ile bakıyor.

Alex'le masaya oturuldu

Yabancı aday ise sürpriz bir isim, Fenerbahçe’nin efsanesi Brezilyalı Alex de Souza ile menajerler aracılığı ile temas kuruldu. Taraftarlar ve şehirle tekrar yakınlaşmak isteyen Başkan Adil Gevrek’in flaş isim olarak Alex ismine daha yakın olması gelen bilgiler arasında. İkili son kez bu akşam görüşme gerçekleştirecek ve karar verilmiş olacak.

Senin için hazırladığımız haberler