Malatyaspor seri peşinde!

01.03.2017 - 13:18 | Son Güncellenme: 01.03.2017 - 13:18

TFF 1. Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular Sezer Özmen ve Murat Akça, iyi gidişi sürdürüp galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

Takımın defans oyuncusu Sezer Özmen, İnönü Stadı'ndaki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul'da karşılaştıkları Altınordu maçından galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor karşısında da galip gelmek istediklerini aktaran Sezer, şunları söyledi:

"İstediğimiz, odaklandığımız ve bütün konsantrasyonumuzu çevirdiğimiz şampiyonluğa alacağımız 3 puanla devam edeceğimizi düşünüyorum. İyi bir ekibiz, iyi bir grubuz, iyi bir arkadaşlığımız var. Takım olarak iyi bir ortama sahibiz. İnşallah Balıkesirspor deplasmanında da iyi gidişi devam ettirip, önümüzdeki haftalara daha emin adımlarla gitmek istiyoruz."

Rakiplerinin iyi bir takım olduğunu, taraftar avantajını kullanacağını belirten Sezer, tüm bunların üstesinden gelecek güçlerinin bulunduğunu kaydetti.

Ligin enteresan olduğunu dile getiren Sezer, "Biz şampiyonluğu hissediyoruz, inanıyoruz. Bunun en büyük başarısı güzel bir ekip olmamız. Güzel bir arkadaşlığımız var. Bu grup şampiyonluğu hak ediyor ve bunu yaşayacağımızı düşünüyorum." dedi.

"Maç maç bakıyoruz"

Murat Akça ise çok tempolu geçen Altınordu müsabakasından galibiyetle ayrıldıkları için sevinçli olduklarını söyledi.

Deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor maçında kendilerini zor bir atmosferin beklediğini aktaran Murat, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Çok iyi konsantre olmamız gereken bir karşılaşma. Ligde her maç final. Biz her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz, maç maç bakıyoruz. Olduğumuz yere sezon sonu bakacağız. Şu anda lideriz. Balıkesirspor maçını kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için seri yakalamalıyız. Şimdi 2-3 maç daha kazanıp, bu seriyi sürdürmeliyiz."

Senin için hazırladığımız haberler