Malatyaspor'dan flaş Batalla ve Webo açıklaması!

23.06.2017 - 21:32 | Son Güncellenme: 23.06.2017 - 21:32

Malatyaspor'dan flaş Batalla ve Webo açıklaması!

AJANSSPOR- Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Sarı-Kırmızılı takımın gündemini değerlendiren Başkan Gevrek, transferde takımlarıyla ismi anılan Dia, Batalla, Teofilo ve Pierre Webo hakkında açıklamalarda bulundu. Gevrek ismi Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Malatyaspor oyuncusu Azubuike'nin de bonservis bedelini ilk kez Radyospor'da duyurdu.

İşte Adil Gevrek'in röportajından önemli satır başları:

'Avrupa’yı hedefliyoruz’

"Uzun vadeli düşündüğümüz için 3 yıllık bir plan yaptık ve Ertuğrul Hocamız ile anlaştık. 3 sene içerisinde Avrupa’yı hedefliyoruz ancak bu sene zor bir sene ve amacımız kalıcı olmak. 13-14 transfer yapıyoruz, bu transferler ve uyum sağlamaları kolay değil.Titiz ve sabırlı davranıyoruz. Daha yapacağımız transferler olacak. Transfer komitemiz, teknik heyet ve yönetim çalışıyor. İnşallah önümüzdeki günler transferler tekrardan başlayacak"

Azubuike takımda kalacak mı?

"Azubuike için gelmiş resmi bir teklif yok ancak Fransa Süper Lig’inden gelen teklifler var. Birkaç Türk ekibi de oldu. Bunları değerlendireceğiz ancak takımda tutmak istiyoruz. Bizim için önemli ve yeni sezonda da faydalı olacak bir oyuncu. Ancak ciddi bir teklif gelirse düşünürüz. Ben sözlü değil resmi teklif istedim"

‘Azubuike’nin bonservis bedeli..’

"Azubuike için belirlediğimiz bonservis bedeli 3 milyon Euro"

‘Pierre Webo ve Batalla..’

"Transfer sezonunda yurt içi ve yurt dışı pek çok isim gündeme geliyor. Pierre Webo ve Batalla isimleri de var. Fransa ve Afrika’dan birkaç oyuncuyla da ilgileniyoruz ancak ilerleyen günlerde paylaşacağımız netleşecek simler var. Gündemdeki isimlerin hepsi doğru değil tabii ki doğruluk payı olanlar da var. Netlik kazanmadan konuşmak doğru olmaz. Batalla hocamızın yakından tanıdığı bir oyuncu. Oturup konuşacağız. Şu anda net bir şey yok"

Sadık Çiftpınar takımda kalacak mı?

"Sadık Çiftpınar için gelen çok teklif var ancak ben takımda kalmasından yanayım. Süper Lig için inandığım bir oyuncu. Başka oyuncularımız için de gelen teklifler var ancak bu oyuncularımızı hocamız kampta görecek. 12-13 oyuncumuz kapma katılacak ve sonra değerlendireceğiz"

‘Dia transferi imzaya kaldı’

"Dia ile görüşüyoruz. Belli bir noktaya kadar da geldik. Şu an için konuşmak doğru olmaz ancak iş imzaya kaldı diyebiliriz"

‘Teofilo transferi..’’

"Teofilo için bir girişimimiz olmadı. İlgilendiğimiz isimler var. Arjantin’den bir transferimiz önümüzdeki günlerde netlik kazanabilir. İmza atılana kadar bir sıkıntı olmaması adına konuşmuyoruz"

'En az 13 transfer yapmamız...'

‘Ülkemizin dışarıda kötü yansıtılması transferde bir zorluk çıkarıyor. Biz ülkemizde bir sıkıntı olmadığını biliyoruz ancak dış etkenler bu şekilde yaklaşmıyor. Bunun yanında oyuncuları Malatya’ya getirmek İzmir ya da Ankara’ya getirmekten daha pahalı oluyor. Yine de bu bölgenin takımları içerisinde çok iyi bir şehiriz. İstanbul dışı transfer yapmak zor. Oyuncular Malatya’nın güzelliğini gelince fark ediyor ve bir sıkıntı yaşamıyorlar.  En az 13 transfer yapmamız gerekiyor. Deyim yerindeyse iskeleti bozmadan takımda direk oynayacak 13 transfer gerekli. Bunlardan iki tanesi genç olacak"

AJANSSPOR ÖZEL- YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler