Malatyaspor'dan transfer açıklaması!

28.12.2017 - 13:52 | Son Güncellenme: 28.12.2017 - 13:52

Evkur Yeni Malatyaspor yöneticisi Burak Çakır, transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Malatyaspor'dan ayrılacak oyuncular hakkında bilgiler veren Çakır, ligin ilk yarısı hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan  Burak Çakır'ın açıklamalarından önemli satır başları şu şekilde:

Hedefi tutturacağız!

Sezon başında gerçekleştirdiğimiz planlamada ilk yarıda 20 puan ikinci yarıda 20 puan almak istemiştik. İlk yarıda 22 puan aldık, ikinci yarıda 18 puan alırsak hedefi tutturacağız. Eğer 18 puanı geçersek kulübe maddi anlamda katkı sağlayacağız. İlk yarıda 22 puan alıp uzun vadeli planlarımıza yaklaşmış olduk. Gönül isterdi ki sezon başında görev alan teknik adamla devam edelim. Erol Hoca ile takım çok iyi bir uyum sağladı. Bu uyumun ikinci yarıda takımı başarıya götüreceğini düşünüyoruz.

Yalçın ve Barazite'yle yollar ayrılacak

 Başkanımız Yalçın Ayhan ve menajeri ile görüştü ve takımdan ayrılacak. Tabii bir bonservis talebimiz var. Yalçın Ayhan için 250 bin ya da 300 bin Euro arasında bir bonservis bedeli olacaktır. İkinci yarıda Yeni Malatyaspor olarak Barazite ve menajerine devam etmek istemediğimizi ilettik. Tarafların birbirine karşı yükümlükleri var. Menajeri iki gün içinde burada olacak ve görüşme sağlanacak.Tabii ayrılan oyuncularımızın ardından gelecek oyuncularımızda olacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler