Malatyaspor'dan transferle ilgili kritik açıklamalar

20.01.2019 - 13:18 | Son Güncellenme: 20.01.2019 - 16:18

Malatyaspor'dan transferle ilgili kritik açıklamalar

Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer gelişmesi yaşandı. Malatyaspor, Aboubakar Kamara ve Neeskens Kebano transferinde sona geldi.

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Ertaç Özbir ve Aboubakar Kamara'nın transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Ravcı, Kasımpaşa'dan Samuel Eduok ve Ankaragücü 'nden Thievy Bifouma hakkında gündeme gelen transfer iddialarını da cevapladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ali Ravcı, şu ifadeleri kullandı:

"2 transfer yapacağız"

Süper Lig'de Göztepe karşısında önemli bir galibiyet aldık. İkinci yarıda da kaldığımız yerden devam ediyoruz. Santrfor ve ön bölgeye toplamda 2 futbolcu transferimiz olacak. Devre arasında transfer zor.

Taraftarımızın tepkisine de anlam veriyorum. Yeni Malatyaspor için gece gündüz çalışıyoruz. Ara tranfer dönemi gerçekten de zor. İşin maliyetini de düşünüyoruz. Çalışmalarımıza tüm titizlikle devam ediyoruz

Aboubakar Kamara uzun zamandır istediğimiz oyuncular arasında. Biz, Kamara ile anlaştık. Kamara 'nın kulübü Fulham oyuncuyu Championship'te bir takıma göndermek istiyor. Fakat Kamara  bizi çok istiyor.

10 numara Neeskens Kebano için Fulham ile anlaştık. Oyuncu Kebano'da pürüz var. Samuel Eduok ya da Thievy Bifouma bu futbolculardan birisini transfer edeceğiz. 

Ertaç'a teklif yok

Ertaç Özbir için Beşiktaş'tan gelen resmi bir teklif yok.

Senin için hazırladığımız haberler