Magdeburg, Ömer Faruk Beyaz'ın Sözleşmesini Feshetti | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
02.01.2023 - 15:18 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 17:03

Almanya Bundesliga 2 ekiplerinden Magdeburg, Ömer Faruk Beyaz'ın kiralık sözleşmesinin feshedildiğini ve Stuttgart'a geri döndüğünü açıkladı. İşte detaylar

Magdeburg, Ömer Faruk Beyaz'ın Sözleşmesini Feshetti | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'den ayrılarak Stuttgart'a transfer olan ardından FC Magdeburg'a kiralanan Ömer Faruk Beyaz, Bundesliga 2'de de tutanamadı. FC Magdeburg, Ömer Faruk Beyaz'ın sözleşmesini feshettiğini ve oyuncunun Stuttgart'a geri döndüğünü açıkladı.

Ömer Faruk Beyaz talep etti

Magdeburg'dan yapılan açıklamada oyuncunun kiralık sözleşmesnin feshedildiği belirtilirken kulübün sportif direktörü Otmar Schork, "Bu ayrılık, daha fazla süre almak isteyen Ömer'in talebi üzerine gerçekleşti. Kendisine kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

 

Ömer Faruk Beyaz'ın Magdeburg performansı

Ömer Faruk Beyaz, Magdeburg forması ile sadece 69 dakika forma şansı bulabilmişti.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor’a Fenerbahçe maçı öncesi kötü haber
Habere Git

Fenerbahçe'de büyük bir kriz çıkmıştı

Fenerbahçe ve Türk futbolunun en önemli yeteneklerinden biri olarak gösterilen Ömer Faruk Beyaz kariyerinde inanılmaz bir düşüş yaşadı. O dönem Fenerbahçe'de futbolcu olan Emre Belözoğlu'nun ısrarllı bir şekilde üzerinde durduğu ve A Takım'la forma şansı bulan Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamaya yanaşmayınca büyük bir kriz çıkmış ve genç futbolcu Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ın yolunu tuttu.

Stuttgart'da da büyük hayal kırıklığı yaşadı

Geçtiğimiz sezonun başında Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz, Bundesliga'da 4 ve Almanya Kupası'nda 1 maçta toplamda 79 dakika görev yaparak büyük hayal kırıklığı yaşadı. 

Ömer Faruk Beyaz'ın Stuttgart ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler