Son Dakika | Konyaspor, Mame Diouf'u Transfer Etti

Salim Manav
31.08.2022 - 09:43 | Son Güncellenme: 31.08.2022 - 13:01

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Konyaspor, Hatayspor’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Mame Diouf ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Konyaspor, Mame Diouf'u Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe ’yi yenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Konyaspor ’da transfer çalışmaları da son sürat devam ediyor. Özellikle hücum hattında hareketlilik yaşayan Yeşil-Beyazlılar, Cikalleshi’yi kiralık yolladıktan sonra takıma seviye atlatacak bir golcü istiyordu. Bu kapsamda gündeme gelen isim ise Mame Diouf oldu. Hatayspor’da iki sezon muhteşem işler yapan başarılı oyuncuyla yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlandı.

İlhan Palut özel olarak görüştü

Konyaspor son anda bir aksilik çıkmazsa Senagalli oyuncuyu renklerine dahil edecek. Mame Diouf’un ismi Gaziantep FK ve Giresunspor’la da anılmıştı. Giresun’la imza aşamasına kadar gelen yıldız forvet son anda karar değiştirmişti. İlhan Palut’un bizzat görüştüğü oyuncunun yarına kadar takıma katılması bekleniyor.

Mame Diouf'un kariyeri

Kariyerinde; ASC Jaraaf, Molde, Man. United, Blackburn, Hannover, Stoke City ve Hatayspor takımları bulunan 34 yaşındaki  Senegalli golcü geçen yıl 37 maçta; 12 gol ile 3 asist yaptı ve 15 gole katkı sağladı.

Mame Diouf Konyaspor’da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, kiralık olarak takımdan ayrılan Sokol Cikalleshi’nin yerini Mame Diouf’u transfer ederek doldurdu. Konya Büyükşehir Stadyumu'nda basına kapalı gerçekleşen imza töreninde Diouf kendisini 1 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kariyerinde daha önce Manchester United, Stoke City, Hannover, Blackburn ve Molde takımlarında forma giyen Diouf, son olarak Süper Lig'de Hatayspor'da oynadı. Bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edilen 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, 2021-2022 sezonunda Hatayspor forması ile 37 maça çıktı. Senegalli forvet, sezonu 12 gol 3 asist yaparak tamamladı. Mame Diouf, Konyaspor’da 99 numaralı formayı terletecek.

Senin için hazırladığımız haberler