Mame Thiam o okula kayıtsız kalmadı!

15.02.2021 - 16:54 | Son Güncellenme: 15.02.2021 - 17:06

Fenerbahçe haberleri… Fenerbahçe’nin Senegalli futbolcusu Mame Thiam, kendi ismini taşıyan vakfı aracılığıyla Diyarbakır'da bulunan bir ilkokulu yeniledi ve taraflı tarafsız herkesten takdir topladı. İşte detaylar…

Mame Thiam o okula kayıtsız kalmadı!

AJANSSPOR-HABER

Sezon başında Kasımpaşa’dan Fenerbahçe’ye bedelsiz olarak transfer olan Mame Thiam, sadece sahada gösterdiği performansla ile değil, yaptığı yardımlarla da taraflı tarafsız takdir topladı.

Mame Thiam Foundation adı altında yardım vakfı bulunan Senegalli oyuncu, Diyarbakır’a yardım elini uzattı.

Bir öğretmenin gönderdiği mesaj üzerine Mame Thiam Yardım Vakfı, Diyarbakır'da bulunan Baltacı Köyü İlkokulu'nu yeniledi.

Vakfın sosyal medyada hesabından yapılan açıklamada, "Okulu 1 hafta içinde yüz yüze eğitime elverişli hale getirebildiğimiz için gururluyuz, iyi dersler çocuklar" ifadelerine yer verildi.

28 yaşındaki Senegalli golcü, sezon başında Kasımpaşa’dan Fenerbahçe’ye bedelsiz olarak transfer olmuş ve büyük ses getirmişti.

Konu ile ilgili Kasımpaşa’dan yapılan açıklamada “Fenerbahçe Spor Kulübü'nün istediği forvet oyuncumuz Mame Thiam’ın herhangi bir rakam konuşmadan kendilerine bedelsiz olarak verilmesine yönetim olarak karar verdik. Kasımpaşa, Türk futbolunun çok önemli değerleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın önceki yıllardan bugüne mali zorluklarını aşmasını, gelecekte daha güçlü ve başarılı olmalarını, futbolun kalitesinin ve değerinin artması adına bir zorunluluk olarak görmektedir” ifadelerine yer verilmişti.

Öte yandan Thiam, bu sezon Fenerbahçe forması ile 23 maça çıkarken, 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler