Pep Guardiola, Manchester City İle Sözleşme Uzatma Konusunda Anlaştı

İsa Kethüda
22.11.2022 - 21:40 | Son Güncellenme: 22.11.2022 - 21:50

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester City, İspanyol teknik direktör Pep Guardiola ile 2025 yılına kadar sözleşme uzattı. İşte detaylar...

Pep Guardiola, Manchester City İle Sözleşme Uzatma Konusunda Anlaştı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City'nin, İspanyol hoca Pep Guardiola ile 2025 yılına kadar sözleşme uzattığı iddia edildi. 

Guardiola ile anlaşma sağlandı

The Athletic'te yer alan habere göre; Manchester City, başarılı teknik adam Pep Guardiola ile yeni sözleşme konusunda 2 yıllığına daha anlaşmaya vardığı belirtildi. 

Resmi açıklama bekleniyor

Haberde, 51 yaşındaki teknik adamla resmi sözleşmenin henüz imzalanmanmadığı ancak tarafların prensipte anlaşmaya vardığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Manchester United'da bir devir kapandı! Ronaldo ile yollar ayrıldı...
Habere Git

"İyi sonuçlar size yardımcı oluyor"

Daha önce geleceğiyle ilgili bir açıklama yapan Guardiola şu ifadeleri kullanmıştı:

"Burada bir 7 yıl daha kalır mıyım diye soruyorsanız; sanmıyorum. Bir teknik direktör olarak burada sahip olduklarımı bulmak çok zor. Bu kadar uzun süre bir yerde teknik direktörlük yapabilmeniz için gerçekten iyi bir destek almanız gerekiyor. Tabii, iyi sonuçlar da size yardımcı oluyor. Futbol dünyasında insanlar çok kolay bir şekilde işlerinden olabiliyorlar"

Manchester City kariyeri

Manchester City ile 374 maçta sahaya çıkan Pep Guardiola, bu süre içerisinde 276 galibiyet, 43 beraberlik ve 55 mağlubiyet elde ederken 871 puan topladı ve maç başına da 2.33 puan ortalaması yakaladı. Ayrıca başarılı teknik adam, İngiliz ekibi ile 4 lig şampiyonluğu, 1 İngiliz kupa şampiyonluğu, 4 Lig Kupası şampiyonluğu ve 2 kez de İngiliz Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler