Manchester City, Londra'da ter attı

03.01.2021 - 21:18 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 21:18

Manchester City, İngiltere Premier Lig'in 17. haftasında deplasmanda Chelsea'nin konuğu oldu. Manchester ekibi karşılaşmayı rahat bir şekilde galip tamamladı. Ligde 2 maç eksiği olan Guardiola'nın öğrencileri lider Liverpool'a 4 puan gerisinde yer alıyor. Peki Chelsea - Manchester City maçı kaç kaç bitti ve golleri kim attı? İşte detaylar...

Manchester City, Londra'da ter attı

İngiltere Premier Lig'de 17. hafta maçında Chelsea evinde Manchester City'i konuk etti.

Stamford Bridge'de oynanan maçı Guardiola'nın öğrencileri ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 galip tamamladı. Manchester City maça fırtına gibi başlarken 18. dakikada İlkay Gündoğan ile 1-0 öne geçti.

Bu golün 3 dakika sonrasında Philip Foden farkı 2'ye çıkaran golü attı. Chelsea bu golün ardından etkisiz görüntüsüne devam ederken Guardiola'nın öğrencileri vites düşürmedi.

34. dakikada Belçikalı yıldız Kevin de Bruyne farkı 3'e çıkardı ve takımını rahatlattı. İlk yarıda başka gol olmadı.

Mücadelenin ikinci yarısında Guardiola'nın öğrencileri oyunu rölantiye aldı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Chelsea adına Odoi ağları sarstı ve skoru belirledi. Manchester ekibi maçı 3-1 kazandı.

Bu sonuçla 2 maç eksiği olan Manchester ekibi 29 puanla 5. sıraya yükseldi. 26 puanda kalan Chelsea ise 8. sıraya geriledi.

Premier Lig'de 33 puanı bulunan Liverpool liderlik koltuğunda oturuyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler