Antalyaspor Matija Nastasic'i Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
15.08.2023 - 08:25 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 08:33

Stoper arayışlarını sürdüren Antalyaspor'da listenin ilk sırasında Fiorentina, Manchester City, Schalke 04 gibi takımların formasını giyen Matija Nastasic yer alıyor.

Antalyaspor Matija Nastasic'i Transfer Etmek İstiyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Savunmaya güçlü bir ismi transfer etmek isteyen Antalyaspor, aday sayısını ikiye düşürürken listenin zirvesine çok önemli bir ismi yazdı. Kırmızı-Beyazlılar, 30 yaşındaki Sırp stoper Matija Nastasic’e resmi teklifini sundu. 

Pazarlık devam ediyor

Bu sezon maaş bütçesini oldukça düşüren ve tasarruf tedbirleri alan Antalyaspor’da bu transferin önündeki en büyük engel ise yıldız stoperin talep ettiği maaş miktarı oldu. Nastasic’in talebini yüksek bulan Kırmızı-Beyazlılar, pazarlıklarına devam ediyor. Anlaşmanın sağlanamaması halinde Antalyaspor’un B planı da hazır.

Bonservisini eline aldı

Sırp futbolcu, son olarak La Liga’da Real Mallorca formasını giydi. 1 sezon İspanyol ekibin formasını terleten başarılı futbolcu, toplamda 18 maçta sahaya çıktı. Bin 293 dakika mücadele veren Nastasic, 1 gol atma başarısı gösterirken, sezonun son 7 haftasında sakatlığı gerekçesiyle forma giyemedi. Başarılı futbolcu, sezon sonunda bonservisini eline alarak serbest kaldı.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor’un hedefi Boşnak orta saha
Habere Git

Partizan'ın da gündeminde

Antalyaspor'un resmi teklifini sunduğu deneyimli stoper için eski takımı Partizan da devrede. Yaklaşık 1.5 aydır temasta bulunan Sırp kulübü, transferi bitirmek için yoğun çaba sarf ediyor. 

27 milyon 700 bin Euro bonservis ödendi

Kariyeri başarılarla dolu olan Sırp futbolcu; Partizan, Fiorentina, Manchester City, Schalke 04 ve Real Mallorca gibi takımlarında formasını giydi. Bugüne kadar toplamda 27 milyon 700 bin Euro bonservis ödenen deneyimli futbolcu için Manchester City’nin kasasından 15.2 milyon Euro, Schalke 04’ten de 9.5 milyon Euro çıktı.

Sırbistan Milli Takım formasını da giydi  

Sırbistan Milli Takımı’nın da formasını giyen Nastasic, 34 kez sahaya çıktı. İlk maçına 2012 yılında çıkan başarılı futbolcunun son karşılaşması ise 29 Mart 2022 tarihinde Danimarka ile oynanan dostluk mücadelesi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler