Manchester City, Wolverhampton'ı yendi! Guardiola'dan Galatasaray açıklaması geldi...
Editör: Arif Can Yıldız
Son Güncelleme /
Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, takımının Wolverhampton'ı yendiği Premier Lig maçının ardından Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu.

Son 5 Haber

Galatasaray yönetimi, Hidayet Türkoğlu ile bir araya geldi

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano biletini kesti, yönetim ayrılık için kolaylık sağlayacak

VakıfBank 11 oyuncuyla yola devam edeceğini açıkladı!

Kırkpınar'da başpehlivanın kazanacağı ücret ortaya çıktı!

Efecan Karaca, 2013 yılından bu yana forma giydiği Alanyaspor'dan ayrıldığını açıkladı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın 8. haftadaki rakibi Manchester City, Premier Lig'in 23. haftasında evinde Wolverhampton'ı ağırladı.
City maçı kazandı, Guardiola'dan Galatasaray açıklaması geldi
Etihad Stadyumu'nda oynanan maçı Manchester City, Omar Marmoush ve Semenyo'nun golleriyle 2-0 kazandı. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında konuşan Manchester ekibinin teknik direktörü Pep Guardiola, Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
"Umarım bu enerjiyi Galatasaray maçına taşıyabiliriz"
Maçın ardından konuşan 55 yaşındaki teknik adam, "Bugün iyi bir sonuç aldık. Umarım bu enerjiyi Galatasaray maçına taşıyabiliriz" dedi.
Manchester City - Galatasaray maçı ne zaman?
Manchester City ile Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 8. ve son haftasında karşı karşıya gelecek. Mücadele 28 Ocak Çarşamba günü Etihad Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ 23'te başlayacak.