İlkay Gündoğan kararını verdi! City'den...

29.03.2019 - 14:35 | Son Güncellenme: 29.03.2019 - 17:40

 İlkay Gündoğan kararını verdi! City'den...

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan’ın, İngiliz ekibindeki kariyerini sonlandırma ihtimali olduğu gündeme geldi.

İlkay Gündoğan City’den ayrılabilir

Menajer Pep Guardiola'nın güvendiği oyunculardan biri olan İlkay, Manchester City ile bu sezon 24 Premier Lig maçına çıkarken bu maçların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Ancak; futbolcu ilk 11 garantisi olmadığı için takımdan ayrılma seçeneğini değerlendirebilir.

İlkay, ilk 11’de oynama garantisi olmadığını düşünüyor

Goal’de yer alan habere göre; City’de önümüzdeki yıllar içinde düzenli bir ilk 11 oyuncusu olamayacağını düşünen yıldız oyuncunun, City ile sözleşme yenileme görüşmelerini durdurduğu ifade edildi.

İlkay, sözleşme uzatma görüşmelerini durdurdu

City, mevcut sözleşmesi 2020'de sona erecek olan İlkay'ı takımda tutmak istiyor; fakat kulüp, karşı karşıya olduğu realitenin de farkında. Oyuncu yeni sözleşmeye ikna olmazsa sezon sonunda satılacak. Hatırlanacağı gibi İlkay Gündoğan 2016-17 sezonunda Dortmund'dan 27 milyon euro'ya transfer edilmişti.

İlkay, Sırbistan maçında kaptanlık bandını takmıştı

Almanya Milli Takımı’ndaki durumu sürekli tartışılan İlkay Gündoğan, teknik direktör Joachim Löw’den de büyük destek görmüştü. İlkay, Almanya’nın Sırbistan’a karşı oynadığı 30. milli maçında kaleci Manuel Neuer oyundan çıkınca, teknik direktör Löw’ün kararı ile ilk kez Almanya Milli Takımı kaptanlık bandını takmıştı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler