Manchester City'den Bruno Fernandes ve Joao Felix'i için flaş teklif

03.05.2019 - 18:47 | Son Güncellenme: 03.05.2019 - 18:53

Manchester City'den Bruno Fernandes ve Joao Felix'i için flaş teklif

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester City, Portekiz Premier Ligi takımlarından Benfica forması giyen 19 yaşındaki yıldız oyuncu Joao Felix ve Sporting Lizbon forması giyen Bruno Fernandes'i transfer etmek istiyor. Bir diğer İngiliz ekibi Manchester United'da bu iki oyuncuyu yakın takibe aldı.

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre; Manchester City ve Manchester United, Benfica forması giyen Joa Felix ve Sporting Lizbon forması giyen Bruno Fernandes'i yaz ayı döneminde kadrosuna katmayı planlıyor.

Portekiz gazetesi Record'da yer alan habere göre ise; Manchester City teknik patronu Pep Guardiola her iki oyuncuyu da kadrosunda görmek istiyor.

19 yaşındaki Felix, Avrupa futbolunda en umut verici genç oyuncu olarak kabul ediliyor. Genç yıldız oyuncu Benfica ile parladı.

Felix'in transfer bedelinin 100 milyon sterlin olduğu ve Manchester City'nin bu rakamı verip vermeyeceği henüz bilinmiyor. City'nin Felix ve Bruno Fernandes için 150 milyon sterlini gözden çıkardığı belirtildi.

Portekiz basınında bugün yer alan habere göre, City'nin futbol direktörü Txiki Begiristain, Manchester United'dan daha erken davranarak Felix'in menajeri ile bir araya geldi.

Felix, bu sezon Benfica formasıyla çıktığı 40 maçta 18 gol, 11 asist ile oynadı.

Yıldız oyuncunun Benfica ile olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

Sporting Lizbon'ın yıldız ismi Bruno Fernandes ise bu sezon çıktığı 49 karşılaşmada 28 gol, 16 asist ile oynadı. 

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler