Manchester City'den Süper Lig'e

12.05.2017 - 18:02 | Son Güncellenme: 12.05.2017 - 18:02

AJANSSPOR – Bu sezon sonu kontratı sona erecek 7 Manchester City oyuncusu hakkında, takımın teknik patronu Guardiola açıklamalarda bulundu.

Willy Caballero, Pablo Zabaleta, Bacary Sagna, Tosin Adarabioyo, Gael Clichy, Jesus Navas ve Yaya Toure bu sezon sonu kontratı bitecek isimler. Guardiola da bu isimlerle ilgili soruları cevapları.

“Premier Lig’in kalan haftalarında oynayıp oynamamaları onların geleceği için size ipucu verecek bir durum olmayacaktır. Onlarla ilgili kararımızı zaten verdik. Bu kararlarımız doğrultusunda oyuncularımızla sezon sonunda oturup görüşmeler yapacağız.”

Takıma uzun süre hizmet etmiş Yaya Toure ve Zabaleta’ya gereken vedanın yapılıp yapılmayacağı sorusuna ise Guardiola; “Tabii ki de. Kulüp her zaman olduğu gibi bu seferde gereken her şeyi en iyi şekilde yapacaktır ama şu an hala kulüp için bir savaş içerisindeyiz ve bu konuları zamanı geldiğinde konuşuruz.” dedi.

Kontratı sona erecek isimlerden bazılarının isimleri şimdiden Türk kulüpleriyle anılmaya başlandı ve bu isimlerden bazıları önümüzdeki sezon Süper Lig’de forma giyerse sürpriz olmayacak gibi görünüyor.

Senin için hazırladığımız haberler