Manchester City'e Arsenal maçı öncesi şok haber! John Stones sakatlandı

Furkan Sönmez
26.03.2024 - 23:37 | Son Güncellenme: 26.03.2024 - 23:46

İngiltere, hazırlık maçı kapsamında Belçika ile karşılaştı ve Manchester City yıldızı John Stones, mücadelenin 9. dakikasında oyundan alındı. Detaylar.

Manchester City'e Arsenal maçı öncesi şok haber! John Stones sakatlandı

AJANSSPOR HABER

Hazırlık maçı kapsamında Belçika ile oynayan İngiltere, 9. dakikada şok bir sakatlıkla üzüldü. İngiltere Premier Lig devi Manchester City'nin İngiliz stoperi John Stones, 9. dakikada ayağından yaşadığı bir sakatlık sebebiyle oyuna devam edemedi. 29 yaşındaki futbolcu yerini Liverpool'un stoperi Joe Gomez'e bıraktı.

Kyle Walker'da sakatlık yaşadı

23 Mart'ta Brezilya'ya karşı oynadığı hazırlık maçında 1-0 mağlup olan İngiltere, yine erken bir sakatlıkla moralini bozdu. Karşılaşmanın 20. dakikasında sakatlanan Manchester City'li Kyle Walker, yerini Ezri Konsa'ya bırakmıştı.

Arsenal ile oynayacaklar

31 Mart'ta İngiltere Premier Lig'de evinde Arsenal'ı ağırlayacak olan Manchester City'de kırmızı alarm verildi. Manchester'ın mavi yakasında Kyle Walker ve John Stones'un sakatlığı can sıktı. Manchester City, TSİ 18:45'de Arsenal'ı 31 Mart günü Emirates Stadyumu'nda konuk edecek.

Belçika ilk yarıyı önde kapadı

Belçika, 11. dakikada Andre Onana'nın pasında golü kaydeden Youri Tielemans'la 1-0 öne geçti. İngiltere 6 dakika sonra penaltı kazandı ve topun başına Ivan Toney geçti, tecrübeli santrfor penaltıda skoru dengelemeyi başarsa da 35. dakikad bu sefer Romelu Lukaku'nun pasında hareketlenen Youri Tielemans, milli takımını bir kez daha öne geçirdi ve ilk yarı Belçika'nın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. 

Senin için hazırladığımız haberler