Manchester City'nin uçağı düşüyordu!

Feride Kara
17.02.2022 - 18:49 | Son Güncellenme: 17.02.2022 - 18:58

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda Sporting Lizsbon'u 5-0 mağlup eden Manchester City'yi taşıyan uçak Portekiz dönüşünde havada korku dolu anlar yaşadı.

Manchester City'nin uçağı düşüyordu!

Manchester City takımını taşıyan uçak Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon deplasmanından dönerken şiddetli rüzgar sebebiyle türbülansa girerek düşme tehlikesi yaşadı.

Üç kez tur attı 

City takımı büyük korku yaşarken tecrübeli pilotun o anları soğukkanlılıkla yöneterek uçağın kontrolünü zor da olsa sağladı ve başka bir piste giderek güvenli bir iniş sağladığı öğrenildi. İngiliz basınında yer alan haberlerde uçağın pist etrafında üç kez tur atmak zorunda kaldığı ancak iniş yapamadığı belirtildi.

 

Manchester City resmi hesabından açıklama

Manchester City kulübü resmi bir açıklama yayımladı. City, "Takımımız, Lizbon'dan eve dönerken şiddetli rüzgar sebebiyle Manchester'dan ayrılmak zorunda kaldı. Liverpool'a güvenli bir iniş gerçekleştirdik." ifadelerine yer verdi.

İlgini Çekebilir
Portekiz'de hava puslu! City, yağmur oldu yağdı...
Habere Git

Sporting Lizbon'a 5 gol

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Manchester City, Sporting Lizbon'u zdeplasmanda 5-0 mağlup ederek haftanın en farklı skorunu alırken golleri Riyad Mahrez, Foden, Sterling ve Silva(2) atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler