Manchester United, Arsenal'ın genç yıldızı için Premier Lig onayı aldı

28.09.2024 - 10:20 | Son Güncellenme: 28.09.2024 - 10:29

İngiltere Premier Lig devi Manchester United, Arsenal'da forma giyen 16 yaşındaki genç yıldızı transfer edebilmek için Premier Lig onayını aldı. Detaylar.

Manchester United, Arsenal'ın genç yıldızı için Premier Lig onayı aldı

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Ligi devi Manchester United, genç takımına yatırım yapmaya devam ediyor. Kırmızı Şeytanlar, Arsenal'ın 16 yaşındaki genç santrforu için uzun mesai harcıyor ve kadrolarına katmak için harekete geçiyor.

Kopenhag'dan Arsenal'a transfer oldu

2022-2023 sezonunun yaz ayında Kopenhag'dan bedelsiz olarak Arsenal'ın altyapı takımına transfer olan Obi-Martin, Arsenal'da U18 takımına yükseldi ve gösterdiği performansla dev takımları peşine taktı.

ManU takine aldı

Manchester United, 16 yaşındaki futbolcuyu takibe aldı. Genç golcü, Manchester United ile anlaşmak üzere. Bu transfer için Manchester Evening News'in haberine göre Manchester United, cüzi bir bonservis bedeli ödeyecek.

Premier Lig onayı aldı

Aynı kaynağa göre; Manchester United, Arsenal forması giyen 16 yaşındaki Chidozie Obi-Martin ile sözleşme imzalamak için Premier Lig onayı aldı.

Bir maçta 7 gol attı

Geçtimiz Nisan ayında Arsenal U18 takımıyla Norwich U18 takımına karşı maça çıkan Obi-Martin, 9-0 kazandıkları bu karşılaşmada 64 dakikada 7 gol atarak isminden söz ettirmişti. 26 maçta toplamda 32 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Martin, dev takımların transfer gözdesi haline geldi.

Senin için hazırladığımız haberler